odelo Slovenija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tovarniška cesta 12, 3312 Prebold

INTERNETNA STRAN: www.odelo.si

E-NASLOV: zaposlitev@odelo.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1600

Opis podjetja

Podjetje odelo Slovenija d.o.o. iz Prebolda, je uveljavljen proizvajalec visokokakovostnih zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobilsko industrijo tako imenovanega premium razreda. Naše luči odlikuje visoka kakovost, inovativnost, uporaba zahtevnih tehnologij in mnoge druge prednosti, vidite jih lahko v avtomobilih znamk Daymler Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen in drugih. Leta 2011 je skupina odelo prešla v stoodstotno last podjetja Bayraktarlar Holding A. S.Istanbul, ki je eden vodilnih proizvajalcev avtomobilskih luči v Turčiji. V Sloveniji ima podjetje odelo 1600 zaposlenih na dveh lokacijah. Na lokaciji v Preboldu poteka serijska proizvodnja luči vse od leta 2005, v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni pa od leta 2015.

Podjetje je prejemnik številnih nagrad za uspešno vpeljavo principov vitke proizvodnje, med drugim mednarodne nagrade TPM »Total Productive Maintenance Award« v letu 2017 in 2012, ugledne evropske nagrade »Automotive Lean Production Award« ter certifikata modela odličnosti EFQM. V letu 2016 je podjetje prejelo še mednarodno nagrado »eLogistics Award« za področje logistike ter Nagrado nemškega gospodarstva.

Glavne dejavnosti podjetja

Avtomobilska industrija: proizvodnja visokokakovostnih premium razred zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobilsko industrijo. Od 2017 dalje lastna proizvodnja elektronskih komponent in elektronike za avtomobilsko industrijo v Centru elektronike.

Organizacijska kultura in klima

Matično podjetje odelo Slovenija d.o.o. se nahaja v Preboldu, dodatna proizvodna poslovna enota pa v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni. Ostale lokacije skupine odelo po svetu: Nemčija, Turčija, Kitajska, Bolgarija, Mehika. OCR odelo merimo vsako leto, pohvalimo se lahko z visoko organizacijsko klimo in zadovoljstvom zaposlenih.

Naša vizija in cilji

V podjetju se zavedamo, da sta odličnost in kakovost povezana z grajenjem in ohranjanjem dobrih odnosov z vsemi notranjimi in zunanjimi deležniki. Kakovost naših izdelkov ter celovita in popolna obravnava zahtevnih kupcev, ustvarjata zaupanje in partnerski odnos z najboljšimi proizvajalci avtomobilov. Poslovni odličnosti sledimo na vseh ravneh, tako osebni in timski, kot organizacijski. S poudarkom na izobraževanju in usposabljanju vsakega zaposlenega ter razvoju talentov in potencialov si prizadevamo za visoko raven strokovnosti in profesionalnosti.

Preko sodobnih metod, načinov delovanja in napredne tehnologije stremimo k doseganju najvišjih standardov ter nenehnemu izboljševanju procesov v vseh vidikih: upravljanja, učinkovitosti, produktivnosti, kakovosti ter medosebnih odnosih.

Aktualna delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Iščemo sodelavce na področjih: key account manager-junior, razvojni tehnolog v oddelku elektronike, nabavni referent za področje elektronike in elektronskih komponent, tehnolog kakovosti za delo v laboratoriju elektronike, tehnolog v razvoju procesa, tehnolog vzdrževanja, orodjar, nastavljalec strojev za brizganje plastike.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem naslednje kompetence: sposobnost in pripravljenost dela v timu, natančnost in odgovornost, odprto komunikacijo in pozitiven odnos do sodelavcev, prilagodljivost, pripravljenost na nenehno učenje, sposobnost delati pod časovnim pritiskom v dinamičnem okolju.

Kaj ponujate svojim zaposlenim

Zaposlenim omogočamo delo v mednarodnem okolju, strokovno izpopolnjevanje ter osebno rast. Našim potencialom, ki si tega želijo, omogočimo delo v tujini ter razvoj mednarodne kariere. Velik poudarek dajemo druženju naših zaposlenih tudi izven delovnega časa. V ta namen organiziramo vrsto športno rekreativnih dejavnosti in timskih druženj.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov