odeloFarba Slovenija, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tovarniška cesta 12, 3312 Prebold

INTERNETNA STRAN: www.odelo.si

E-NASLOV: zaposlitev@odelo.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1500+

OPIS PODJETJA

Podjetje odelo Slovenija d.o.o. iz Prebolda, ki je del skupine odelo Farba z glavnim sedežem v Istanbulu Turčija, je uveljavljen proizvajalec visokokakovostnih zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobilsko industrijo tako imenovanega premium razreda. Naše luči odlikuje visoka kakovost, inovativnost, uporaba zahtevnih tehnologij in mnoge druge prednosti, vidite pa jih lahko v avtomobilih znamk Daymler Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen in drugih. Leta 2011 je skupina odelo prešla v stoodstotno last podjetja Bayraktarlar Holding A. S.Istanbul, ki je eden vodilnih proizvajalcev avtomobilskih luči v Turčiji.

V Sloveniji ima podjetje odelo preko 1500 zaposlenih na dveh lokacijah. V letu 2015 smo z nakupom in prenovo bivših prostorov podjetja Mura v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni uspeli zagotoviti nov prostor za proizvodnjo rezervnih delov. V prenovljenih proizvodnih prostorih smo že zaposlili preko 60 ljudi, njihovo število pa se bo v prihodnosti glede na potrebe še povečalo.

Podjetje odelo Slovenija je prejemnik številnih nagrad za uspešno vpeljavo principov vitke proizvodnje, med drugim nagrade TPM »Total Productive Maintenance Award« in ugledne evropske nagrade »Automotive Lean Production Award«. Prav tako smo prejemniki Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost in certifikata modela odličnosti EFQM ter tuji vlagatelj leta 2012.V letu 2016 pa smo prejeli še mednarodno nagrado »elogistics Award« za področje logistike ter Nagrado nemškega gospodarstva.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Avtomobilska industrija: proizvodnja visokokakovostnih premium razred zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobilsko industrijo. Od 2017 dalje lastna proizvodnja elektronskih komponent in elektronike za avtomobilsko industrijo.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Matično podjetje odelo Slovenija d.o.o. se nahaja v Preboldu, dodatna proizvodna poslovna enota pa v Črešnjevcih pri Gornji Radgoni. Ostale lokacije skupine odelo Farba po svetu: Nemčija, Turčija, Kitajska, Bolgarija, Mehika.
OCR odelo merimo vsako leto, zadnja analiza v 2017 je pokazala najvišjo rast doslej. Pohvalimo se lahko z visoko organizacijsko klimo in zadovoljstvom zaposlenih.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

V podjetju se zavedamo, da sta odličnost in kakovost povezana z grajenjem in ohranjanjem dobrih odnosov z vsemi notranjimi in zunanjimi deležniki. Kakovost naših izdelkov ter celovita in popolna obravnava zahtevnih kupcev, ustvarjata zaupanje in partnerski odnos z najboljšimi proizvajalci avtomobilov. Poslovni odličnosti sledimo na vseh ravneh, tako osebni in timski, kot organizacijski. S poudarkom na izobraževanju in usposabljanju vsakega zaposlenega ter razvoju talentov in potencialov si prizadevamo za visoko raven strokovnosti in profesionalnosti.

Preko sodobnih metod, načinov delovanja in napredne tehnologije stremimo k doseganju najvišjih standardov ter nenehnemu izboljševanju procesov v vseh vidikih: upravljanja, učinkovitosti, produktivnosti, kakovosti ter medosebnih odnosih.

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

Zaradi visoke rasti in povečanja obsega novih projektov iščemo sodelavce na več področjih: elektrotehnik – elektronik, nabavnik elektronskih komponent, nabavnik v strateški nabavi, vodja projektov (projektni management), procesni tehnolog na montaži, razvojni tehnolog v oddelku elektronike, tehnolog strojne opreme, tehnolog vzdrževanja, orodjar, vzdrževalec, več proizvodnih sodelavcev za sestavo in montažo ter operaterje v oddelku elektronike.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem naslednje kompetence: sposobnost in pripravljenost dela v timu, natančnost in odgovornost, odprto komunikacijo in pozitiven odnos do sodelavcev, prilagodljivost, pripravljenost na nenehno učenje, sposobnost delati pod časovnim pristiskom v dinamičnem okolju.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM?

Zaposlenim omogočamo delo v mednarodnem okolju, nenehno strokovno in osebno izpopolnjevanje ter rast. Našim potencialom, ki si tega želijo, omogočimo delo v tujini ter razvoj mednarodne kariere. Velik poudarek dajemo druženju naših zaposlenih tudi izven delovnega časa. V ta namen organiziramo vrsto športno rekreativnih dejavnosti in timskih druženj.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov