JOHNSON CONTROLS SLOVENJ GRADEC, Tovarna za izdelavo izdelkov za avtomobilsko in pohištveno industrijo, d. o. o

NASLOV PODJETJA: Pod gradom 1, 2380 Slovenj Gradec

INTERNETNA STRAN: www.johnsoncontrols.com

E-NASLOV: 640

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Avtomobilska industrija

OPIS PODJETJA

Zgodovina podjetja Johnson Controls Slovenj Gradec, d.o.o. sega vse v davno leto 1956. Podjetje se je intenzivno razvijalo in skozi dolgoletno tradicijo tudi menjalo več lastnikov, dokler ni leta 2011 postalo del mednarodnega koncerna Johnson Controls, ki ima svoj sedež v Ameriki. Johnson Controls-ove vrednote že več kot 125 let krepijo organizacije tako v številnih državah po svetu, kot tudi pri nas, v Slovenj Gradcu, oblikujejo našo kulturo in klimo ter usmerjajo vedenje vseh zaposlenih.
Vsem zaposlenim v podjetju je ključnega pomena integriteta, zato je naše ravnanje usmerjeno tako, da delujemo iskreno, pošteno, spoštljivo in varno ter tako negujemo kulturo nesporne integritete. To krepi odnose v podjetju na vseh funkcijah in nivojih ter pomembno prispeva k visoki kakovosti in varnosti naših izdelkov.

Johnson Controls Slovenj Gradec d.o.o., je danes s svojo proizvodnjo zglavnikov, komolčnikov, naslonov za roko, stranskih oblog, sedežev in naslonov iz poliuretanske pene,… prepoznaven širom sveta kot eden pomembnejših dobaviteljev notranje opreme za naslednje kupce v avtomobilski industriji: Daimler, BMW, Audi, Opel, Renault, Škoda, Peugeot, Citroen, Volkswagen, Porsche, Volvo, Land Rover, Ford, Toyota in ostali. Skupaj z njimi razvijamo inovativne rešitve za izboljšanje notranje varnosti in udobnosti v avtomobilih in gradimo visoko tehnološko prihodnost avtomobilskega trga. Že več let zaporedoma smo dobitniki najvišjega priznanja za doseganje kupčevih zahtev in zagotavljanje ustrezne kakovosti ter varnostnih karakteristik izdelkov, na kar smo zelo ponosni in kar je pomembno vplivalo tudi na našo prepoznavnost in ohranjanje prisotnosti na trgu.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje je po dejavnosti razvrščeno v kemično industrijo, njegova primarna dejavnost je proizvodnja notranjih delov in opreme za avtomobilski trg.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Pri delovanju naše organizacije predstavljajo ključno vodilo naše vrednote, ki so usmerjene v integriteto, zadovoljstvo kupcev, vključevanje zaposlenih, inovativnost in trajnostni razvoj. Verjamemo, da so motivirani in zadovoljni zaposleni ključni za uspeh podjetja, zato izvajamo številne aktivnosti v povezavi z motivacijo zaposlenih, med njimi tudi aktivno promocijo zdravja na delovnem mestu. Gradimo medsebojne odnose z visoko stopnjo medsebojnega zaupanja in sprejemanja sodelavcev. Vzpodbujamo inovativnost in timsko delo. Komunikacija je na vseh nivojih odprta ter je odlična podpora za izmenjavo vseh informacij, znanj in izkušenj. Rezultate našega dela in klimo v podjetju merimo vsako leto. Ponosni smo, da smo v letu 2015 dosegli nadpovprečen rezultat zadovoljstva naših zaposlenih in tako še dodatno postali prepoznavni znotraj koncerna kot najboljši v svoji diviziji. Kakovost in varnost izdelkov sta v avtomobilski industriji ključnega pomena. Dostop na globalni trg nam omogočajo standardi: ISO 14001; ISO 9001; TS 16949; QS 9000; VDA 6.1;CCC.
Naše rezultate prepoznavajo tudi kupci, ki so ključnega pomena za našo prihodnost in za naše nadaljnje delo.

VIZIJA IN CILJI

Udobnejši, varen in trajnostno naravnan svet.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

13001 – NIŽJA POKLICNA
521 – STROJNIŠTVO IN OBDELAVA KOVIN

16204 – VISOKOŠOLSKI UNIVERIZITETNI PROGRAM/1. BOLONJSKA STOPNJA
521 – STROJNIŠTVO IN OBDELAVA KOVIN
522 – ELEKTROTEHNIKA IN ENERGETIKA
523 – ELEKTRONIKA IN AVTOMATIZACIJA

17003 – 2. BOLONJSKA STOPNJA
442 – KEMIJA
524 – KEMIJSKA TEHNOLOGIJA IN PROCESNI INŽENIRING

16204 – VISOKOŠOLSKI UNIVERIZITETNI PROGRAM /1. BOLONJSKA STOPNJA
442 – KEMIJA
524 – KEMIJSKA TEHNOLOGIJA IN PROCESNI INŽENIRING

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

– pozitiven pristop k delu
– motiviranost in pripadnost
– resnost in predanost
– strokovnost
– ambicioznost
– samozavest in odločnost
– vztrajnost
– inovatiovnost
– samoiniciativen in kreativen pristop k reševanju rešitev
– sposobnost hitrega odziva in prilagajanja na spremembe
– sposobnost prilagajanja v delovno intenzivnem okolju in ohranjanju mirnosti pod stresom

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

– mednarodno delovno okolje in možnost potovanj.
– inovativno delovno okolje
– stimulativen način nagrajevanja individualne delovne uspešnosti.
– bonitete
– možnost strokovnega in osebnega razvoja.
– možnost napredovanja.
– fleksibilen delovni čas.
– v sklopu promocije zdravja na DM ponujamo možnost sodelovanja v sofinanciranih športnih aktivnosti izven delovnega časa

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12
ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov