OMV Slovenija, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Ulica 15. maja 19, 6000 Koper

INTERNETNA STRAN: www.omv.si

E-NASLOV: info@omv.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 74

Opis podjetja

Družba OMV Slovenija je del mednarodne Skupine OMV, ki je pomemben evropski delodajalec z mednarodno usmeritvijo ter poudarkom na rasti v izbranih regijah in državah. Ponuja zanimive in raznolike mednarodne karierne priložnosti v celotni energetski vrednostni verigi. Rast podjetja temelji na doseganju tehnološke vrhunskosti in zaposlenim nudi osebni ter karierni razvoj v domačem in mednarodnem okolju ter delo v raznolikem kolektivu.

Osnovna dejavnost družbe OMV Slovenija, ki na slovenskem trgu deluje od leta 1992, je trgovanje z naftnimi derivati, svoje goste pa oskrbuje tudi s širokim naborom servisnih storitev. Bencinski servisi poslujejo po sistemu franšiz, ki sestavljajo mrežo 108 sodobnih večnamenskih centrov. S ponudbo goriv lastne blagovne znamke OMV MaxxMotion, gastronomsko in trgovinsko izkušnjo pod okriljem blagovne znamke VIVA ter maloprodajno filozofijo »WE CARE MORE« gostom nudijo številne izdelke in storitve, ki zadovoljijo različne želje in pričakovanja. Na vseh območjih, kjer delujejo, se dejavno vključujejo v lokalna dogajanja, saj je eno izmed temeljnih načel poslovanja družbe tudi odgovornost do naravnega in družbenega okolja.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

– Prodajno osebje za delo na bencinskih servisih.

– Partnerje upravljavce bencinskih servisov.

Glavne dejavnosti podjetja

Osnovna dejavnost podjetja OMV Slovenija je trgovanje in oskrba z naftnimi derivati, ki jo dopolnjuje široka paleta servisnih storitev. Razvejana maloprodajna  mreža podjetja vključuje 108 sodobnih bencinskih servisov po vsej Sloveniji. Z gastronomsko ponudbo VIVA se ponaša 43 bencinskih servisov, na 84 izbranih servisih pa lahko gostje opravijo različne storitve, kot je plačevanje položnic, vplačilo športnih stav, nakup vstopnic in podobno, obenem pa nudijo tudi vrhunsko storitev avtopranja.

Organizacijska kultura in klima

Organizacija družbe OMV Slovenija temelji na štirih enotah, ki jih predstavljajo maloprodaja, veleprodaja, finance ter nabava in logistika. Področni vodje predstavljajo vez med partnerji upravljavci in vodstvom družbe. Mreža bencinskih servisov OMV je organizirana po načelu franšiznega poslovanja. Servisi so v partnerskem upravljanju in jih vodijo partnerji, s katerimi družba uspešno sodeluje na vseh ravneh upravljanja.

V podjetju OMV Slovenija si prizadevajo, da bi vsi zaposleni lahko prispevali k sooblikovanju klime v delovnem okolju, zato imajo vzpostavljen sistem letnega merjenja zadovoljstva zaposlenih v družbi. Zagovarjajo stališče, da je odkrita in jasna komunikacija ključnega pomena za uspešno delovanje in pozitivno delovno okolje.

Naša vizija in cilji

Poslovanje podjetja OMV Slovenija se naslanja na strateška izhodišča in vizijo Skupine OMV, ki je usmerjena v neprestano mednarodno rast, doseganje vrhunske tehnologije, izpolnjevanje osebnih in kariernih ciljev zaposlenih ter zagotavljanje energije za boljši vsakdan. V svojem poslovanju družba OMV Slovenija vestno upošteva zakonitosti lokalnega okolja. Izpolnjevanje pričakovanj gostov, zaposlenih in poslovnih partnerjev je eden ključnih ciljev, zato njihova filozofija, imenovana »We Care More«, temelji na najvišji ravni kakovosti opravljene storitve.

Na ravni skupine je razvoj usmerjen v sprotno implementacijo tehnologij prihodnosti, kar jim z ekološkimi inovacijami omogoča trajnostni razvoj trženja širokega spektra energijskih virov, obenem pa omogoča prenos novosti in sodobnih pristopov ter izdelkov na lokalno raven na posameznih trgih.

Kategorije:
 • Administracija in druga pisarniška dela
 • Delodajalci
 • Gostinstvo in turizem
 • IT, računalništvo
 • Marketing, PR
 • Mediji, kreativa, dizajn
 • Pravo in HR, kadri
 • Tehnična dela
 • Transport, nabava, logistika
 • Trgovina
 • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov