OPTIPRINT, storitve in svetovanje, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljublajna

INTERNETNA STRAN: www.optiprint.si

E-NASLOV: ziva.ketler@optiprint.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 19

Opis podjetja

Podjetje Optiprint, d.o.o., je bilo kot start-up podjetje ustanovljeno leta 2009 z namenom ustvarjanja cenovno dostopnega in za poslovne uporabnike brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešen poslovni model in posledično vedno večje zanimanje za našo storitev s strani poslovnih uporabnikov iz celotne Slovenije nas je spodbudilo, da smo prek franšizne skupine pokrili celotno Slovenijo. S poslovnim modelom smo trenutno prisotni tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Romuniji. Nenehno stremimo k razvoju naprednih načinov tiskanja in izboljšavi delovnih procesov, ki zaposlenim in franšizojemalcem lajšajo delo, strankam pa nudijo prijaznejšo in cenovno dostopnejšo storitev. Posledično se ponašamo z izjemno zadovoljnimi uporabniki, ki širijo dobro besedo o nas in s tem pripomorejo k ustvarjanju uspešne zgodbe.

Glavne dejavnosti podjetja

Oddajanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav v najem ter razvoj inovativnih rešitev na področju tiskanja.

Organizacijska kultura in klima

Vrednote, ki predstavljajo našo konkurenčno prednost in so hkrati temelj našega delovanja, so zanesljivost zaradi naših večletnih izkušenj in široke franšizne skupine, pošten odnos in kakovostno partnerstvo, ki temelji na zaupanju in etičnosti, ter nenehen razvoj kot posledica razumevanja potreb naših partnerjev.

V podjetju se zavedamo, da smo lahko uspešni le, če med zaposlenimi vladajo dobri medsebojni odnosi, zadovoljstvo, motiviranost in zavzetost, zato se vsakodnevno trudimo krepiti medsebojne odnose, skrbimo za osebni in profesionalni razvoj posameznika, poslušamo njegove želje in skupaj poskušamo najti rešitev, ko je to potrebno. Zadovoljni zaposleni ustvarjajo pozitivno, spodbudno vzdušje, v katerem je lažje delati in biti uspešen, zato si še toliko bolj prizadevamo ustvariti in ohraniti prijetno delovno okolje.

Vizija in cilji

Prizadevanje in volja vodita do odličnih rezultatov.

Postati in ostati vodilni v svetovnem merilu na področju razvoja inovativnih sistemov za neprekinjeno dovajanje črnila na področju storitve najema barvnih tiskalnikov ter multifunkcijskih naprav.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

  • Vodja prodaje
  • Tržnik
  • Skrbnik strank
  • Tehnična podpora/serviser

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Proaktivne, ambiciozne in pozitivno naravnane sodelavce, željne novih znanj in izkušenj, z odgovornim odnosom do dela in težnjo po pripadnosti podjetju.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Dinamično delo v mladem kolektivu, stabilno delovno okolje s posluhom za uravnoteženost časa, preživetega doma in v službi, ter odlično priložnost za osebni in profesionalni razvoj znotraj uspešnega podjetja.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov