Orbico d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Verovškova ulica 72, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.orbico.si

E-NASLOV: info.si@orbico.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 255

Opis podjetja

Skupina Orbico je vodilni distributer velikega števila mednarodno zastopanih blagovnih znamk vrhunske kakovosti, ki obsegajo širok asortiment: od izdelkov za nego in lepoto, preko prehrambnih in ne-prehrambnih izdelkov, tehničnih in električnih naprav, do farmacevtskih izdelkov, igrač, tekstila, cigaret, kot tudi motornih olj. Tako obsežen in raznolik nabor blagovnih znamk in izdelkov zahteva visoko stopnjo prilagodljivosti, konstantno odprtost za spremembe, prilagodljivo organizacijo ter vlaganje v razvoj ljudi in blagovnih znamk.

Naš cilj je ustvariti dolgoročno poslovno rast in dodano vrednost za naše poslovne partnerje in blagovne znamke v našem asortimentu. Vsi naši kupci so pomembni in priznani trgovci na tržišču, med katere uvrščamo velike mednarodne in domače trgovske verige in veletrgovce, kot tudi drogerije, lekarne, neodvisne lokalne trgovce, B2B podjetja ter specializirane prodajne kanale. Orbico je podjetje, ki lahko na najboljši način ustreže potrebam svojih poslovnih partnerjev z optimalnim naborom ponudbe izdelkov, storitev, prilagodljivosti in strokovnosti v smislu globinskega poznavanja lokalnega tržišča.

S timom zavzetih in predanih strokovnjakov, zavezanih k profesionalnem pristopu, nudimo obširne in celovite poslovne rešitve v prodaji, logističnih uslugah, marketingu in vodenju blagovnih znamk v našem asortimentu. Naš poslovni pristop in aktivnosti so odraz naše vizije, poslanstva, načel in vrednot.

Glavne dejavnosti podjetja

Orbico nudi popolno in celovito poslovno rešitev za prodajo in distribucijo, logistične storitve, marketing in storitev upravljanja blagovnih znamk za veliko število različnih industrij in poslovnih področij kot so izdelki široke potrošnje, izdelki za nego in lepoto, farmacevtski izdelki , igrače in tekstil, električne naprave, cigarete, motorna olja in mnogi drugi.

Našim principalom in kupcem ponujamo storitve vrhunske kakovosti, s katerimi jim zagotavljamo dodano poslovno vrednost, rast in razvoj. Skupina Orbico danes deluje v 19-ih državah in se razteza od Baltskega do Črnega morja . Dosledno izkoristimo sinergije vseh podpornih funkcij in vodstvenih izkušenj v povezavi z močnim fokusom in široko pokritostjo lokalnih tržišč, strokovnostjo in znanjem.

Naši kupci so pomembni in priznani trgovci na trgu, od velikih mednarodnih in domačih trgovskih verig do veletrgovcev, drogerij, lekarn, neodvisnih lokalnih trgovcev, B2B podjetij in specializiranih prodajnih kanalov.

Orbico danes sodeluje z več kot 70-imi dobavitelji, upravlja z več kot 500 globalnimi in lokalnimi blagovnimi znamkami in oskrbuje več kot  80.000 kupcev.

Organizacijska kultura in klima

Naše vrednote predstavljajo kulturo podjetja.

 • Smo zmagovalno naravnani
 • Cenimo voditeljstvo
 • Spodbujamo lastniški pristop
 • Delujemo pošteno in z integriteto
 • Spoštujemo vse posameznike
 • Cenimo osebno zagnanost, znanja in veščine
 • Sprejemamo spremembe

Vizija in cilji

Naša vizija je biti vodilni distributer v Evropi.

Naše poslanstvo:
Našim poslovnim partnerjem nudti prodajne in logistične storitve ter storitev upravljanja blagovnih znamk vrhunske kakovosti.
Znotraj posameznih kategorij povečevati tržne deleže naših blagovnih znamk na vsakem tržišču.
Graditi kvalitetne in dolgoročne poslovne odnose z našimi poslovnimi partnerji.
Ustvarjati delovno okolje, ki spodbuja odličnost v vsem, kar delamo.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Usklajenost  ciljev s cilji podjetja so ključnega pomena za učinkovitost in uspešnost tako zaposlenih kot podjetja samega. Pomembno je, da so naši zaposleni navdušeni, dajejo pobudo, so proaktivni, odgovorni in radovedni,  s celostno osebno integriteto, ki jo odlikuje poštenost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Zavzeti in kompetentni zaposleni so ključ vsake odlične organizacije. Prav zaposleni s svojim proaktivnim odnosom, usmerjenim delovanjem, energijo, prevzemanjem odgovornosti in željo po spremembah na bolje, prispevajo k razvoju organizacije in jo potiskajo naprej.
Pri iskanju novih rešitev in projektov se v podjetju poslužujemo odprte komunikacije. Dobre ideje nagradimo. Zaposlenim, ki so najboljši na svojem področju dela, omogočimo možnost napredovanja in razvoja na poklicnem in osebnostnem področju. Ključna prednost in moč Orbica so timsko delo in dobri medčloveški odnosi.
Pomembno je, da zaposleni svoje sposobnosti in energijo usmerjajo v doseganje rezultatov in strategij, ter da v svojem delu vidijo smisel in zraven tudi uživajo.

Kategorije:
 • Administracija in druga pisarniška dela
 • Delodajalci
 • Transport, nabava, logistika
 • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov