PanUp – Promocija, animacija in učna pomoč

NASLOV PODJETJA: Cankarjeva 10, 5000 Nova Gorica

INTERNETNA STRAN: www.panup.si

E-NASLOV: primoz.stekar@scng.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 300

Opis podjetja

Namen projekta PanUP 2018-2022 je povečati vključenost v vseživljenjsko učenje ter izboljšati kompetence, ki jih odrasli potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

letak_PanUp

Glavne dejavnosti podjetja

  1. Promocijske aktivnosti – predstavitev izobraževalne ponudbe ter pomena izobraževanja za osebni razvoj ter socialno vključevanje.
  2. Animacijske aktivnosti – spodbujanje odraslih, da se vključijo v izobraževanje in ga uspešno zaključijo.
  3. V okviru projekta nudimo brezplačno učno pomoč za udeležence vključene v programe izobraževanja odraslih za pridobitev formalne izobrazbe.

Naša vizija in cilji

Dvigniti izobrazbeno raven in poklicne kompetence odraslih z izvajanjem promocijskih in animacijskih aktivnosti ter z zagotavljanjem učne pomoči za udeležence izobraževanja odraslih, ki so v času izvajanja učne pomoči vpisani v izobraževalne programe za dvig izobrazbene ravni.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Projekt je namenjen odraslim, ki nimajo zaključene poklicne ali srednje splošne ali strokovne izobrazbe, opravljenega mojstrskega, delovodskega ali poslovodskega izpita (prednost imajo tisti, ki imajo zaključeno največ OŠ izobrazbo in/ali so stari 45 +).

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Udeležencem izobraževanja odraslih ponujamo brezplačno učno pomoč.

Kategorije:
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Strojništvo in metalurgija
  • Transport, nabava, logistika
  • Zdravstvo, nega
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov