PAVLIN PROIZVODNJA, TRGOVINA, STORITVE, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Grič 9

INTERNETNA STRAN: www.pavlindoo.si, ww.hqp.si, www.maxprint24.si

E-NASLOV: 32

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Pisarniško delo na lokaciji podjetja

OPIS PODJETJA

Podjetje Pavlin d.o.o., Ljubljana je že 24 leto prisotno na domačem trgu s prodajo originalnega in obnovljenega potrošnega materiala po konkurenčnih cenah. Smo med tremi največjimi prodajalci potrošnega materiala v Sloveniji. Imamo tudi lastno proizvodnjo obnovljenih tonerjev/črnil lastne blagovne znamke HQP. Z lastno proizvodnjo, več kot 4.000 tonerjev in 1.000 kartuš na mesec, smo največji proizvajalec obnovljenega potrošnega materiala v Sloveniji.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Prodaja potrošnega materiala za vse vrste tiskalnikov, nudenje mesečnega najema tiskalnikov za podjetja, lastna proizvodnja potrošnega materiala.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje je razdeljeno na klasičen način:vodstvo, zaposelni. Zaposleni so pa razporejeni po oddelkih(skladišče, prodaja, nabava, komerciala, računovodstvo, …)

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja je povečati oziroma obržati obseg prodaje na trgu.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Komerciala.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pozitivnost in energičnost ter osebna urejenost, sposobnost doseganja prodajnih ciljev, predanost skupnim ciljem podjetja, samoiniciativnost, dobre komunikacijske veščine, dobro poznavanje WINDOWS ter MICROSOFT okolja(delo z tabelami, dopisi), aktivno in pasivno znanje angleškega jezika, prilagodljivost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Stimulativno nagrajevanje, delovno razmerje za določen čas( z možnostjo podaljšanja).

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov