Personalbüro Kritzer GmbH

NASLOV PODJETJA: Bahngasse 1b, 6890 Lustenau, Avstrija

INTERNETNA STRAN: www.kritzer-personal.at

E-NASLOV: s.noellner@kritzer-personal.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH:

Opis podjetja

Leta 2002 je Manfred Kritzer ustanovil kadrovsko podjetje Kritzer. Njegovo strokovno znanje temelji na dolgoletnih izkušnjah iz vodilnih položajev v znanih podjetjih. Skupaj s svojo ekipo je prepričan, da so usposobljeni in zadovoljni zaposleni najpomembnejši temelj za uspeh podjetja. Najpomembnejše orodje podjetja Kritzerju je komunikacija. Smo v stalnem dialogu s strankami in zaposlenimi. Ta delovna kultura nam pomaga, da v kriznih situacijah pravočasno ukrepamo. Naši svetovalci so brez izjeme uspešno opravili test strokovnosti za nadzornike in so zato visoko usposobljeni. Današnji čas ne dopušča mirovanja, zato se še naprej usposabljamo, da bomo lahko tudi v prihodnosti določali standarde.

Glavne dejavnosti podjetja

Agencija za zaposlovanje, začasno zaposlovanje, podjetniško svetovanje.

Vaša vizija in cilji

Rast za  5%-8%

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Elektrotehnik, elektroinštalater, CNC strokovnjak, upravljalec CNC strojev, krovec, pečar, inštalater (plin, voda, ogrevanje), vzdrževalec, tehnik za klimatske naprave, upravljalec žerjava, strojni inženir, zidar, ključavničar, varilec, tesar,  orodjar, tesar. (VSA MESTA m / ž).

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Do naših zaposlenih in do naših strank imamo zelo pošten odnos. Tega pričakujemo seveda tudi v obratni smeri.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Osebno svetovanje naših izkušenih svetovalcev; kvalitetno uvajanje; možnost razvoja in nadaljnjega izobraževanja; pogodba za nedoločen čas z možnostjo redne zaposlitve; 13. + 14. plača; 5 tednov plačanega dopusta, organizacija bivališča; plačilo na podlagi uspešnosti; redno plačilo.

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov