Pessl Instruments GmbH

NASLOV PODJETJA: Werksweg 107, 8160 Weiz

INTERNETNA STRAN: www.metos.at

E-NASLOV: elisabeth.kleinhappl@metos.at

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 50

Opis podjetja

Podjetje Pessl Instruments že več kot 30 let ponuja orodja za odločanje na podlagi informacij. Celoten nabor brezžičnih solarnih nadzornih sistemov, združenih pod znamko METOS®, in spletno platformo FieldClimate.com se lahko uporablja v vseh podnebnih območjih in različnih industrijskih panogah ter za različne namene – od kmetijstva do raziskav, hidrologije, meteorologije, opozarjanja na poplave in še veliko več. METOS® je z leti postala svetovno znana blagovna znamka z lokalno podporo in ponosni smo na to, da nam je uspelo prodreti v skoraj vsak kotiček sveta. Verjamemo, da so ključ do uspeha trajne, visoko natančne tehnologije in podpora naših usposobljenih partnerjev po vsem svetu. Znamka METOS® je vzdržljivejša in učinkovitejša, lažja za uporabo, skupni stroški pa so za uporabnika najugodnejši. Podjetje Pessl Instruments GmbH je mednarodno zastopano v 60 državah in izvaža v kar 85 držav.

Glavne dejavnosti podjetja

Pessl Instruments GmbH razvija in ponuja rešitve za spremljanje vremena, napovedovanje vremena, upravljanje zdravja pridelka, upravljanje voda, upravljanje hranilnih snovi ter logistiko in upravljanje virov. Zato že od leta 1988 razvijamo sisteme, ki podpirajo sprejemanje odločitev na področju kmetijstva. Naša lastna razvojna ekipa razvija zapisovalnike podatkov z nizko porabo energije, sisteme za zbiranje energije in komunikacijo ter pametne senzorje. Internet stvari (IoT) predstavlja prihodnost tudi na področju kmetijstva. Podjetje Pessl Instruments GmbH ponuja vse, kar je potrebno za »pametno in trajnostno kmetijstvo«.

Organizacijska kultura in klima

Mednarodno osebje na sedežu podjetja v Weizu trenutno zastopa 12 narodov. V pisarni govorimo angleško. Hierarhija je ploska, sodelujemo v manjših ekipah. Kosilo z različnimi začimbami in raznovrstnih okusov pogosto pripravijo kar naši zaposleni v kuhinji, ki se nahaja v sobi za druženje. Delovni čas je kar najbolj prožen in zaposleni sami odločajo o delovnih sklopih, ki jih je treba dokončati, v dogovoru s sodelavci. Čeprav smo dejavni že 30 let, je začetna vnema še vedno prisotna. Zaposleni so ponosni na naše produkte in mednarodno dejavnost.

Vizija in cilji

Kmetovalcem po vsem svetu zagotavljati strojno in programsko opremo ter jih tako podpirati pri trajnostni rabi virov, ki so po vsem svetu omejeni, in kar najbolj zmanjšati uporabo pesticidov ter gnojil.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

– Upravljanje produktov,

– Razvijalci strojne in programske opreme,

– Električni inženirji in elektrotehniki,

– Skrbnik ključnih kupcev,

– Tržnik,

– Kemiki z izkušnjami na področju hranilnih snovi v tleh in okoljske analize,

– Agronomi,

– Inženirji za mehatroniko,

– Strokovnjaki za logistiko.

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenih?

Pozitivna miselna naravnanost, odprtost, zanesljivost in vestnost, stalno izobraževanje, sodelovanje, iniciativnost in motivacija, radovednost in komunikativnost, fleksibilnost, usmerjenost v rešitve.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Primerno plačilo glede na izkušnje zaposlenega, 38,5-urni delovnik, 5 tednov plačanega dopusta, spoštljiv odnos do vseh zaposlenih na vseh ravneh, zaupanje med zaposlenimi in vodstvom, vsesplošne koristi, varnost zaposlitve, priložnosti za uporabo veščin.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov