Philip Morris Ljubljana

NASLOV PODJETJA: Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.pmi.com

E-NASLOV: your.career@pmi.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 40

Opis podjetja

Philip Morris Ljubljana d.o.o. je največja tobačna družba v državi. Zaposlujemo približno 40 predanih in nadarjenih delavcev. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 1991.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Philip Morris Ljubljana d.o.o. trenutno nima na voljo prostih delovnih mest. Vseeno pa občasno iščemo nadarjene posameznike, ki bi sodelovali v naši družbi. Zato vas prosimo, da spremljate našo karierno stran na https://www.pmi.com/careers.

Glavne dejavnosti podjetja

Philip Morris Ljubljana d.o.o. je povezana družba vodilne mednarodne tobačne družbe Philip Morris International (PMI) v Sloveniji, z raznoliko delovno silo, ki jo sestavlja okoli 77.000 zaposlenih, ki prihajajo z vseh koncev sveta. Upravljamo 44 proizvodnih obratov v 32 državah. Naše izdelke prodajamo na več kot 180 trgih.

Organizacijska kultura in klima

Predani smo implementaciji največjega premika v naši zgodovini – cigarete želimo čim hitreje zamenjati z brezdimnimi izdelki. V dveh centrih za raziskave in razvoj v Švici in Singapurju smo zato zaposlili več kot 400 znanstvenikov, inženirjev in tehnikov.
Vključenost in raznolikost sta bistvena za naš poslovni uspeh. Vključujoče delovno okolje nam omogoča privabiti in obdržati raznoliko skupnost zaposlenih, ki so v središču naše rasti in inovacij.
Pravično in vključujoče delovno okolje pomeni tudi enako plačo za enako delo. Pri tem smo okrepili našo zavezanost, da odpravimo razlike med spoloma z neodvisnim certificiranjem enakega plačila, ki ga je razvila fundacija EQUAL-SALARY. Ponosni smo, da smo prvo mednarodno podjetje, ki je leta 2019 prejelo globalni certifikat global EQUAL-SALARY.
Ko obiščete naše pisarne oziroma ko se srečate z našimi zaposlenimi, hitro ugotovite, da je PMI eden najboljših delodajalcev. Ustvarili smo že nagrajeno, izpolnjujoče in zabavno delovno okolje.
Svoje spretnosti boste lahko razvijali tako, da se boste učili od drugih zaposlenih ter sodelovali v zahtevnih ekipnih projektih. Priložnosti za kratkoročne in dolgoročne mednarodne naloge pa vam omogočajo, da vlagate vase, vidite svet in imate pri tem hkrati vpliv na spremembe našega poslovanja.
Za več informacij obiščite našo spletno stran www.pmi.com

Naša vizija in cilji

Začeli smo prelomno pot, da bi resnično spremenili industrijo. Kako? Na kratko, z našo vizijo ustvarjanja »prihodnosti brez dima«. Vendar, da bi bili uspešni, se bomo morali transformirati sami in tako z veseljem rekrutiramo nadarjene posameznike, ki verjamejo v našo vizijo in vrednote. Našo kulturo lahko najbolje opišemo z našimi temeljnimi vrednotami, ki jih želimo imenovati naše energije, skladno s katerimi naši zaposleni delujejo pri vsakdanjem delu. Če se prepoznate v vrednotah našega podjetja, lahko PMI postane pravo mesto za začetek vaše kariere.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od naših novih zaposlenih pričakujemo odprtost, pripravljenost za učenje, in da se ne bojijo sprememb in številnih priložnosti, ki jih bodo imeli v PMI.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

PMI je kraj, kjer ne boste nikoli prenehali z raziskovanjem in učenjem. Posameznike spodbujamo, da so od prvega dne aktivni in da aktivno sodelujejo pri svojem razvoju in preoblikovanju naše
družbe. Zaposlenim nudimo veliko priložnosti za osebno in poslovno rast in razvoj, tako v Sloveniji kot tudi zunaj nje. Veliko pozornosti namenjamo ustvarjanju in ohranjanju kulture vključevanja in raznolikosti, ki temelji na enakih možnostih, pravičnosti in spoštovanju vseh.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov