Pivovarna Laško Union d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pivovarniška ulica 2 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.pivovarnalaskounion.com

E-NASLOV: info.plu@heineken.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 572

Opis podjetja

Pivovarna Laško Union d.o.o. je vodilni proizvajalec piva v Sloveniji. V družbi sta svoje moči združili Pivovarna Laško in Pivovarna Union.

Podjetje, ki svoje izdelke proizvaja in polni na dveh lokacijah, v Laškem in v Ljubljani, ima skoraj 200-letno tradicijo. Naše blagovne znamke – med njimi najbolj priznani Laško Zlatorog in Union Svetlo – odražajo našo strast za kakovost in zavezanost, da v življenje prinašamo užitek.

Družbena odgovornost je sestavni del naše poslovne strategije in miselnosti. Je model poslovne odličnosti in naša konkurenčna prednost. Je naša vrednota in izbira. Zavezuje nas k trajnostnemu razvoju in aktivnostim, ki so družbeno koristne ter temeljijo na znanju in partnerskem sodelovanju.

Pivovarna Laško Union d.o.o. je v 100-odstotni lasti družbe Heineken iz Nizozemske.

Glavne dejavnosti podjetja

Skozi dolgoletno tradicijo portfelj piv stalno dopolnjujemo z inovacijami in ga prilagajamo željam pivcev piva. Zavezani smo uporabi vrhunskih naravnih sestavin, nenehnemu izboljševanju in inoviranju. V letu 2016 se je prodajni portfelj družbe Pivovarna Laško Union razširil tudi s pivom Heineken in drugimi blagovnimi znamkami, ki jih pivovarne v lasti družbe Heineken proizvajajo širom sveta. Program piva dopolnjujejo osvežilne brezalkoholne pijače Sola ter naravna voda Zala.

Organizacijska kultura in klima

Podjetje z nekaj manj kot 600 zaposlenimi in sedežem v Ljubljani odlikuje močna korporativna kultura, marketinška odličnost, družbena odgovornosti ter zavezanost trajnostnemu razvoju. Naše podjetje je eden največjih sponzorjev slovenskega športa in podpornik pomembnih kulturnih ter družabnih prireditev.

Naša vizija in cilji

Poslanstvo našega podjetja je pogasiti žejo. Dodano vrednost za naše potrošnike ustvarjamo z vrhunskimi blagovnimi znamkami, družbeno odgovornostjo in trajnostnim razvojem.

Naša vizija je postati najpomembnejše razvojno središče v regiji Adriatik znotraj skupine Heineken.

Vrednote, v skladu s katerimi delujemo v našem podjetju za zagotavljanje trajnostne rasti so

STRAST za kakovost,

UŽITEK, ki ga prinašamo v življenje,

SPOŠTOVANJE do posameznikov, družbe in planeta.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Upravljalec – vzdrževalec
Izmenovodja v polnilnici pijač
Vzdrževalec – specialist električar
Voznik tovornega vozila

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da so odgovorni, strokovni, vestni, imajo voljo do učenja in organizacijske sposobnosti.
Prav tako si v svojem kolektivu želimo timskih delavcev, ki so zanesljivi, natančni in samoiniciativni.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

S pridružitvijo Pivovarni Laško Union vstopate v bogato mednarodno okolje skupine Heineken. Svojim zaposlenim ponujamo redno mesečno plačilo, regres za letni dopust, nagrajevanje delovne uspešnosti, organizirano prehrano, brezplačno kavo, vzorčno pivo, možnost koriščenja počitniških kapacitet podjetja in dodatno pokojninsko zavarovanje. Poleg tega zaposlenim nudimo spodbudno in dinamično delovno okolje, možnost osebnega in kariernega razvoja, številna izobraževanja in druge priložnosti, ki jih ponuja okolje mednarodnega podjetja.

Kategorije:
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov