Plastika Skaza d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Selo 22, 3320 Velenje

INTERNETNA STRAN: www.skaza.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 320

OPIS PODJETJA

Podjetje Skaza deluje po načelih trajnostnega razvoja. Z jasno vizijo, ki jo imajo in se odraža v razvoju inovativnih izdelkov, povezujejo ljudi z naravo. Podjetje poganjajo vrednote, ki so vir odgovornega izpolnjevanja danih obljub, visokih ciljev za doseganje pričakovanj kupcev, poguma pri iskanju navdihujočih rešitev in trajnostne naravnanosti, ki jo podjetje dokazuje s spoštovanjem naravnih virov. V Skazi ustvarjajo izdelke, ki so del krožnega gospodarjenja, brez odpadkov. Oblikujejo sodobne, inovativne rešitve iz bio in razgradljivih materialov. Inovativnost usmerjajo v rešitve, prijazne do ljudi, do skupnosti in do narave. Svoje uspehe povezujejo z družbeno odgovornimi projekti. Z lastnimi izdelki spodbujajo prakse z nizkim ogljičnim odtisom in prispevajo k razvoju zelenih tehnologij. podjetju si prizadevajo, da je njihovo delo nevidno v naravi, a občuteno v vseh najlepših doživetjih z njo.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Razvoj in proizvodnja naprednih in okolju prijaznih plastičnih materialov in inovativnih rešitev za pohištveno industrijo, za industrijo elektronike in za dom. Delujemo kot razvojni dobavitelj in partner za ugledne mednarodne multinacionalne kupce, razvili pa smo tudi lastno blagovno, ki jo samostojno uveljavljamo na domačem in tujih trgih.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Podjetje Skaza odlikuje sodobna, prožna, sploščena organiziranost ki jo podpira pozitivna, svobodomiselna klima v podjetju. Organiziranost dela je produktne ali projektne narave.

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja: Skaza spreminja kulturo in navade potrošnikov z inovativnimi produkti iz obnovljivih virov ter ohranja lepši planet.

Želimo biti uvrščeni med 10 najboljših, najbolj inovativnih podjetij s področja plastike na svetu. V naslednjih petih letih želimo, da je vsaj en naš izdelek prisoten v polovici držav tega sveta.

DELOVNA MESTA KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Iščemo predvsem tehnične profile sodelavcev, inženirje, tehnologe, sodelavce v proizvodnji, pa tudi odlične prodajne strokovnjake, sodelavce v marketingu.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Zavedamo se moči ekipe. Zato iščemo sodelavce, ki bodo v podjetje prinesli nove ideje, nove pristope, novo energijo, ki bodo pogumni, timski in povezovalni.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Sodelavcem ponujamo možnost osebne in poslovne rasti v okolju, ki deluje za globalne kupce. V podjetju imamo organizirano toplo malico, zaposleni imajo zagotovljeno parkirno mesto, sodobno delovno okolje, fitness, možnost usklajevanja delovnika tudi od doma, stimulativno nagrajevanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Kemija in farmacija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov