Poclain Hydraulics d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Industrijska ulica 2, 4226 Žiri

INTERNETNA STRAN: www.poclain-hydraulics.com

E-NASLOV: tina.menard@poclain.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 320

Opis podjetja

Poclain Hydraulics v Žireh razvija, proizvaja in trži hidravlične ventile za ves svet. Zaradi znanja, ki ga imamo zaposleni, in ključnih sposobnosti, ki so plod dolgoletnega razvoja, je Poclain tu v letu 2009 ustanovil kompetenčni center za hidravlične ventile. Žirovski obrat je po številu zaposlenih danes med tremi največjimi tovarnami v skupini.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Razpis za aktualna prosta delovna mesta je objavljen v različnih medijih. Primanjkuje nam kvalificirane delovne sile, saj je zaposlovanje strokovnih in vrhunsko usposobljenih kadrov v vseh procesih ena naših prioritet. Iščemo sodelavce ali sodelavke v proizvodnji, skladišču ter proizvodni tehnologiji. Četudi v tem trenutku nimamo odprtega delovnega mesta, ki ga želite, vas vabimo k oddaji vašega življenjepisa z opisom kompetenc, morda se že v kratkem pokaže priložnost, ki jo velja izkoristiti.

Glavne dejavnosti podjetja

V svetu je Poclain Hydraulics med najprepoznavnejšimi na področju ventilov za hidravlične transmisije in med štirimi vodilnimi pri proizvodnji ventilov za zavore. V dejavnosti gradbeništva, transporta, logistike,  kmetijstva in gozdarstva, jih uporabljajo največji in najzahtevnejši svetovni proizvajalci, kot so Volvo, Mercedes Benz, John Deere, Caterpillar, Renault Trucks, Iveco, Manitou in številni drugi. Celoten proizvodni program zajema ventile za zaprte in odprte tokokroge, ventile za zavore ter hidravlične naprave in preizkuševališča, proizvajamo pa tudi bate za motorje in črpalke ter aksialne motorje.

Organizacijska kultura in klima

Podjetje Poclain Hydraulics v Žireh je leta 2007 prevzela francoska korporacija Poclain, ki ima izpostave po celem svetu. Divizija Poclain Hydraulics je zadolžena za razvoj, proizvodnjo in trženje hidravličnih sestavin in sistemov s področja industrijske in mobilne hidravlike. Kupcem zagotavljamo inovativne, zanesljive, učinkovite, energijsko varčne in okolju prijazne izdelke ter sistemske rešitve, večinoma na področju hidrostatičnih pogonov.

Kot podjetje smo usmerjeni k poslovni odličnosti. Sistem vodenja imamo usklajen s ključnimi mednarodnimi standardi s področja vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem, varnosti in zdravja pri delu ter upravljanja z energijo. Temelj delovanja so štiri vrednote, ki združujejo tudi celotno korporacijo: zaposleni, globalno podjetje, inovativnost in neodvisnost.

Naša vizija in cilji

Da bi lahko še bolj popolno zadovoljevali potrebe naših kupcev, v procesih proizvodnje in prodaje nenehno strmimo k boljši učinkovitosti, odličnosti poslovanja in vrhunski kakovosti izdelkov. Poleg večje in močnejše prepoznavnosti naših programov in nadaljnje gradnje sistemske ponudbe skupine Poclain med strateške cilje sodi tudi prodor med najzahtevnejše kupce, kjer že dosegamo lepe rezultate. Z ventili prodiramo na tržišče transmisij in intenzivno vstopamo na druge kontinente, vzporedno pa skrbimo za nadgradnjo proizvodnje v smislu avtomatizacije in robotike. Hitra odzivnost na potrebe trga je prav tako ena od politik in strategij, ki nas v skupini Poclain združuje in jo z visoko stopnjo zavesti uresničujemo skupaj s svojimi lastniki.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Iščemo visoko motivirane in zavzete kandidate, ki imajo radi timsko delo in so pripravljeni na delo v mednarodnem okolju.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Zaposlenim nudimo možnost za razvoj svojega potenciala, izobraževanje in nadgradnjo znanja na svojem področju, stimulativno plačilo s soudeležbo pri letnem dobičku podjetja, zagotovljeno parkirno mesto, dnevno sveže tople obroke, napredovanje in podobno.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov