POLIDENT D. O .O.

NASLOV PODJETJA: VOLČJA DRAGA 42, 5293 VOLČJA DRAGA

INTERNETNA STRAN: WWW.POLIDENT.SI

E-NASLOV: kadri@polident.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 117

OPIS PODJETJA

Polident d. o. o. svoje poslanstvo uspešno gradi že 60 let z izdelavo umetnih akrilatnih zob. Z ekipo, ki danes šteje 117 zaposlenih ter fleksibilnim in ciljno orientiranim vodstvom, si prizadevamo za kvaliteto in inovativnost proizvodov. Nenehno vlagamo v modernizacijo, zaradi povečanih potreb pa bomo v prihodnjih dveh letih razširili proizvodnjo in dodali novo skladišče. Naše proizvode tržimo v več kot 60 državah širom sveta, prvovrstna kvaliteta pa nas postavlja ob bok vodilnim svetovnim podjetjem v dentalni panogi. Tako z razvojem tehnološke opremljenosti kot z razvojem kakovosti obstoječih ter novih izdelkov želimo biti vedno korak pred konkurenco.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Polident je proizvajalec izdelkov za zobozdravstvo. Najpomembnejši proizvodi so umetni zobje, akrilati, CAD-CAM diski in vložne mase, izdelujemo pa tudi nekatere druge proizvode. Poleg tega smo razširili prodajni program z izdelki tujih proizvajalcev.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naše vrednote, ki so vodilo našega poslovanja, nas spremljajo že 60 let. Dobra organizacijska klima in skrb za zdravje ter osebni in karierni razvoj zaposlenih ter nenazadnje ugled in zadovoljstvo vseh deležnikov, ki so povezani s poslovnim okoljem podjetja, so na vrhu seznama med vrednotami podjetja.

VIZIJA IN CILJI

Z novimi proizvodi se želimo pozicionirati v višji kakovostni in cenovni razred ter s tem neposredno konkurirati vodilnim dentalnim podjetjem.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V svoj uspešen kolektiv vabimo kadre z veliko interdisciplinarnih znanj s področja zobotehnike, stomatologije, strojništva, kemije, ekonomije,….

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Polidentu bodo priložnost dobili kandidati, ki bodo sposobni tako samostojnega kot timskega dela. Biti morajo energični, kreativni, inovativni, prodorni ter odgovorni, zanesljivi in vztrajni pri doseganju zastavljenih ciljev. V svoje delovno okolje bomo vključevali kandidate, ki bodo izkazali visoko motiviranost za delo. Pomembna pa je tudi trajna skrb za izboljšave delovnih procesov na vseh področjih dela.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposleni so v Polidentu deležni dela v uspešnem podjetju, sodelovanja s strokovnjaki na področju dentalne industrije ter razvoja tehnologij in tehnoloških postopkov, možnosti dodatnega izobraževanja in izpopolnjevanja ter s tem osebnega razvoja. Zaposlenim nudimo varno, razvojno in inovativno delovno okolje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Kemija in farmacija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov