Porsche Slovenija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.poslo.si

E-NASLOV: alja.hvalec@porsche.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 112

Opis podjetja

Porsche Slovenija je uspešno in odgovorno podjetje, ki je v Sloveniji prisotno že od leta 1993. Ustanovil ga je Porsche Holding za distribucijo oziroma veleprodajo znamk koncerna Volkswagen. Danes smo generalni uvoznik tehnološko naprednih, družbi in okolju prijaznih vozil avtomobilskih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila, ki jih prodajamo v dobro razvejani lastni prodajni mreži. Odlično organizirana in vrhunsko usposobljena prodajno-servisna mreža vrhunskih avtomobilskih znamk je jamstvo za profesionalno delo, kakovost in zaupanje.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Porsche Slovenija je uvoznik za avtomobilske znamke Volkswagen osebna vozila, Volkswagen gospodarska vozila, Audi, SEAT in Škoda.

Organizacijska kultura in klima

Pri delu stavimo na dialog, zanesljivost in poštenost. Naše delo usmerjajo vrednote, ki nas zavezujejo k odličnosti. Porsche Slovenija smo ljudje, zato je pozitivno, vzpodbudno vzdušje ključno za uspeh podjetja kot celote. Verjamemo v timsko delo. Ker pa je vsaka ekipa le tako močna kot njen najšibkejši člen, se zavedamo, da so znanje in izkušnje naših zaposlenih naše največje bogastvo. V okolju, ki spodbuja njihovo rast in razvoj, nagrajuje njihovo znanje ter spoštuje njihove osebne in družinske potrebe, se naši vrhunsko usposobljeni sodelavci odlično počutijo, zato ostajajo del angažirane in odgovorne ekipe. Kot prizadeven delodajalec ustvarjamo razmere za pozitivno in stimulativno vzdušje v podjetju, ki privlači in ohranja najboljše sodelavce. Z našim timskim delom dosegamo rezultate, na katere smo vsi ponosni in so odraz angažiranih in odgovornih sodelavcev. Njihovo znanje in izkušnje so naše največje bogastvo.

Naša vizija in cilji

Naša filozofija in odnosi z našimi pooblaščenimi partnerji temeljijo na dolgoročnem in plodnem sodelovanju, ki predstavlja prednost za obe strani. Ključnega pomena pri tem so odprt dialog, zanesljivost, poštenost, profesionalno delo in kakovost. Smo zaupanja vreden partner, ki v ospredje vedno postavlja tudi človeškost.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

S timskim delom, sodelovanjem, strokovnostjo, ustvarjalnostjo in zavezanostjo h kakovosti bomo tudi v prihodnosti gradili vodilno mesto na slovenskem trgu. Za nadaljevanje uspešne poti v mednarodnem poslovnem okolju potrebujemo zanesljive in motivirane sodelavce, ki želijo in znajo združiti svoje osebne cilje z jasno začrtanimi cilji našega podjetja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Izzivov polno in dinamično delo v uglednem ter mednarodnem okolju. Priložnost za osebno in strokovno rast. Veliko namreč vlagamo v svoje zaposlene preko različnih aktivnosti, kot so izobraževalne aktivnosti; aktivnosti, ki skrbijo za športno dejavnost in zdravje zaposlenih in zabavne ter druge aktivnosti. Zaposlenim omogočamo vse od strokovnih šolanj, certificiranja, učenja tujih jezikov, pridobivanja mehkih veščin  do zabavnih in poučnih teambuildingov ter športnih dogodkov.

 

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Bančništvo, finance in računovodstvo
  • Delodajalci
  • Pravo in HR, kadri
  • Transport, nabava, logistika
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov