PortalZnanja.com

NASLOV PODJETJA: Verovškova 55, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.portalznanja.com

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

PortalZnanja.com je slovenski izobraževalni portal, ki na enem mestu združuje ponudbo programov najboljših izobraževalnih podjetij in povpraševanja potencialnih slušateljev. Svojim uporabnikom ponuja več sto aktualnih izobraževanj znanih izobraževalcev in zanimive informacije o aktualnih izobraževalnih trendih, štipendijah itd.

Ponudbo izobraževanj preko brezplačnih e-obveščanj redno spremlja več kot tisoč naročnikov, ki so vsak dan na tekočem o aktualnih razpisanih izobraževanjih s področij, ki jih zanimajo.

Portal je kreiral in zanj skrbi ambiciozen, motiviran in proaktiven tim ustvarjalcev podjetja Moje delo d.o.o.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Vodilni izobraževalni slovenski portal

VIZIJA IN CILJI

Cilj sistema www.portalznanja.com je povečanje prodaje programov izobraževalcev in oglaševanje njihove blagovne znamke. Prodajo izobraževalci povečujejo s ciljnim oglaševanjem svojih izobraževalnih programov na mestu, ki ga obišče največ potencialnih slušateljev v Sloveniji. Poleg tega o vsakem programu izobraževalca, dvakrat obvestimo nekaj tisoč naročnikov na e-obvestila PortalZnanja.

Karierno usmerjenim posameznikom ponujamo informacije o aktualnih izobraževanjih, ponudnikom izobraževanj pa olajšamo dostop do potencialnih slušateljev njihovih programov. Trudimo se, da bi pridobili vedno več zvestih končnih uporabnikov, ki nam zaupajo.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Lažje iskanje in preglednost sta bistveni lastnosti portala. PortalZnanja se lahko pohvali tudi z najnižjimi cenami izobraževanj, saj v sodelovanju z našimi partnerji zagotavljamo popuste na izobraževanja, ki jih oglašujemo na portalu.

Poleg tega lahko s PortalomZnanja sledite smernicam izobraževanja v Sloveniji in spoznavate nove izobraževalce in njihove programe. Sami ne morete biti na tekočem z vsemi programi, ki se odvijajo v Sloveniji in tujini in bi bili zanimivi za vas oziroma za vaše podjetje. Tu pa v igro skočimo mi in vam pomagamo z informacijami o aktualnih izobraževanjih. S pomočjo elektronske pošte, vas obveščamo o aktualnih izobraževanjih.

Več na www.PortalZnanja.com.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov