Primark Trgovine d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Cesta v mestni log 88a, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://si.kariera.primark.com/

E-NASLOV: https://www.help.primark.com/hc/sl/requests/new

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 200

Opis podjetja

Primark, ki ga v enaki meri obožujejo navdušenci nad modo in iskalci ugodnih nakupov kakovostnega blaga, je splošno uveljavljen kot ciljna trgovina za tiste, ki želijo ostati v koraku z najnovejšimi trendi. V trgovini Primark že 50 let razvijamo svojo zgodbo usmerjeno v zadovoljstvo strank, ki želijo nakupovati ugodno, udobno ter po najnovejših modnih trendih, vanjo pa vključujemo zagnane in delovne zaposlene. Izza Primarka tako stojijo leta sanj o omogočanju možnosti in priložnosti tako za kupce kot tudi za člane ekipe.

Naša vizija in cilji

Od leta 1969, ko smo v Dublinu začeli delovati pod imenom Penneys, je podjetje Primark prehodilo dolgo pot. Danes imamo več kot 360 trgovin v več kot 12ih državah širom Evrope in Amerike. A to še ne pove celotne zgodbe o podjetju Primark, kajti naša vizija je, da uspešno zgodbo podjetja govorijo zaposleni. Posamezniki, ki imajo motivacijo in inspiracijo za delo s sloganom ‘’neverjetna moda, neverjetne cene’’, nekdo, ki vidi nad izzivi in dinamiko vsakdana in si upa več. Upati več pomeni tudi biti uspešen! Uspešni smo na področju ekologije in etike, kateri sta za nas spremstvo paradnega konja omogočanja fenomenalne mode kupcem in dinamičnim delovnim mestom zaposlenim.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Kot asistent v prodaji ste v središču našega poslovanja, imate ključno vlogo pri uspešnosti naših trgovin. Med delovne naloge spada vzdrževanje pozitivne energije v trgovini, sprejem in spremljanje strank z nasmehom ter pomoč pri iskanju oblačil, za katere veste, da bodo v njih izgledali dobro.

Kot skladiščnik ste odgovorni za to, da so naše police polne fantastičnih modnih izdelkov. Skrbeli boste, da trgovini nikoli ne zmanjka zalog, da je vse pravočasno naročeno in dostavljeno in vedno na voljo, da napolnimo police v trgovini.

Glavne dejavnosti podjetja

Primark ni le prodajalna, temveč je srce mode, ki osrečuje na večih nivojih. Smo mednarodni trgovec, ki ponuja najnovejšo modo, lepotne izdelke in izdelke za dom po najboljši ceni za ponujeno vrednost.

Organizacijska kultura in klima

Kljub relativno velikemu številu zaposlenih v podjetju skrbimo za okolje, v katerem se vsak zaposleni počuti sprejetega in dobrodošlega ne glede na delovno mesto. Za dobro počutje zaposlenih poskrbimo z učinkovitim sistemom uvajanja v delo in nadaljnje podpore pri delu s strani supervizorjev, zaposlenim pa ponujamo tudi moderno opremljene prostore za odmor in malico, kjer si lahko odpočijejo in naberejo nov zagon za delo. V Primarku svojim zaposlenim omogočamo karierno rast znotraj podjetja, spodbujamo pa tudi razvoj mednarodne kariere.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Medse vabimo vse tiste, ki bi želeli biti del naše mednarodno raznolike pripovedi, ki nas povezuje v celoto uspešnosti. Od sodelavcev pričakujemo, da se bodo ustrezno vključili v naše okolje ter vzdrževali ustrezen odnos do sodelavcev, strank in svojega dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

V Primarku zaposlenim ponujamo fleksibilen delovni čas, hiter tempo dela, prijetno kulturo, usposabljanje za razvoj posameznikovih znanj in visok nivo medsebojne podpore pri sodelavcih, prav tako pa omogočamo karierno rast znotraj podjetja ter razvoj mednarodne kariere.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov