Primorski tehnološki park

NASLOV PODJETJA: Mednarodni prehod 6, 5290 Šempeter pri Gorici

INTERNETNA STRAN: www.primorski-tp.si

E-NASLOV: mitja.mikuz@primorski-tp.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 6

OPIS ORGANIZACIJE

Podjetni ljudje si ustvarjajo prihodnost v lastnem podjetju! Podjetnikom je pri tem pomembno, da na trgu uspejo ter da njihovo podjetje hitro raste. Podjetniki v Primorskem tehnološkem parku dobijo najsodobnejša podjetniška znanja in ključne poslovne povezave, kar jim omogoča, da preverijo poslovno priložnost, oblikujejo produkte po meri kupcev in si s tem zagotovijo boljše možnosti za uspeh na trgu.

ptp baner

Podjetniki v Primorskem tehnološkem parku dobijo celovito podporo, ki jo potrebujejo, da na trgu uspejo in da njihovo podjetje hitro raste.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Poslovno svetovanje in povezovanje

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Ustvarjamo najboljše poslovno okolje v regiji za učinkovit zagon in hitro rast podjetij.
Pomagamo vam preveriti poslovno priložnost za vaših idej in učinkovito zagnati podjetje. Naš cilj je uspeh in hitra rast vašega podjetja.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Biti podjetnik je poklic polen izzivov z dinamičnim stilom življenja. Obiskovalcem, ki bodo stopili na podjetniško pot, bomo nudili najsodobnejša podjetniška znanj in povezave.

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov