PriMS mediji, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Koprska ulica 72 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.mojaobcina.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

PriMS d.o.o. je podjetje nastalo z namenom razvoja in komercializacije lastnih tehnološko zahtevnejših produktov za splet in tisk, predvsem s področja založništva medijev, tako za slovenski kot tuji trg.
Reference podjetja predstavljajo znanja in izkušnje njenih ustanoviteljev in lastnikov ter vseh partnerjev. Poslovne ideje v podjetju razvijamo in uresničujemo z visoko kvalificirano delovno ekipo, pri tem pa se zavzemamo za poslovno in osebno odličnost.

Strateški načrt podjetja PriMS d.o.o. je uspešno slediti sodobnim trendom založniške dejavnosti ter prispevati k vzpostavljanju novih. Želimo kontinuirano razvijati in realizirati nove poslovne ideje ter se formirati kot podporno podjetje poslovne odličnosti na področju medijev in tako skupaj z zunanjimi partnerji poslovno rasti. Na področju razvoja kadrov je strategija podjetja oblikovati vrhunsko ekipo sodelavcev, ki bo zgornje uspešno izvrševala ob tem pa tudi osebnostno rasla.

Strategija razvoja v podjetju PriMS d.o.o. pa temelji na naslednjih strateških temeljih:

• hitra odzivnost in kvaliteta opravljenih storitev

• zadovoljstvo naročnikov

• promocija od ust do ust

• organska rast delovanja

• usposobljenost, učinkovitost in osebna odličnost zaposlenih

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Založništvo

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja PriMS d.o.o. je postati zaupanja vreden dolgoročni poslovni partner večjemu številu mikro, malih in srednje velikih razvojno usmerjenih podjetij in organizacij v Sloveniji in Evropi, in sicer na širšem poslovnem področju zagotavljanja podpornih in razvojnih aktivnosti klasičnega in spletnega založništva. Naš moto je: Gradimo največjo lokalno skupnost.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Iskalci dela lahko na stojnici pridobijo informacije o tem, kako se udejstvovati na področju novinarstva. Na stojnici lahko iskalci zaposlitve izvedo tudi kakšne so možnosti sodelovanja na porojektu MojaObčina.si. Delodajalci se lahko sesznanijo z možnostjo predstavitve njihovega poslovanja na portalu MojaObčina.si in s tem dviga ugleda.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov