PRINTEC S.I. Informacijska tehnologija, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Vodovodna cesta 100, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.printecgroup.com

E-NASLOV: sln_zaposlitev@printecgroup.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 32

Opis podjetja

PRINTEC Group Of Companies je mednarodno podjetje, vodilni ponudnik tehnoloških rešitev in sistemski integrator v jugovzhodni Evropi, ki ponuja celostne rešitve na področju bančništva, trgovine, telekomunikacij in javnega sektorja. Ustanovljeno je bilo leta 1988 v Atenah. Prvotna usmeritev podjetja je bila na zagotavljanje računalniških perifernih enot.  S porastom poslovnih potreb in priložnosti v segmentu plačilnih tehnologij, je ustanovitelj družbe razširil obseg poslovanja na področje elektronskih plačilnih transakcij. Podjetje je v kratkem času razširilo svoje poslovanje izven meja. Strategija za oblikovanje partnerstev z vodilnimi svetovnimi IT prodajalci, v povezavi z zavezo podjetja k specializaciji in rasti strokovnega znanja na tem področju, je podjetju omogočilo uspešen vstop na trge jugovzhodne Evrope, preko rastočih mrež hčerinskih podjetij. Danes, z več kot 800 visoko usposobljenimi strokovnjaki, 100 servisnimi centri in polnopravnimi podružnicami v 17 državah, je Printec Group usmerjen na nudenje najvišje možne ravni storitev za svoje stranke.

Podjetje Printec S.I. Informacijska tehnologija, d.o.o. je slovenska podružnica Printec Group, ki danes zaposluje 32 sodelavcev. Printec S.I. je v Sloveniji tradicionalno poznan kot ponudnik NCR samopostrežnih bančnih avtomatov, z več kot 60% tržnim deležem in prvim certifikatom za uporabo EMV tehnologije v  Sloveniji. V okviru skupine Printec Group sledimo strategiji razvoja enotnih rešitev, s prilagoditvami zahtevam lokalnega trga in zahtevami posameznega naročnika. Na ta način našim naročnikom zagotavljamo enake rešitve in enak nivo storitev, po celotni jugovzhodni Evropi.

V poslovanje podjetje je vpeta tudi odgovornost do našega okolja in družbe. Pomoč okolju, v katerem delujemo ni tržna strategija ampak obveznost, ki ji moramo in želimo slediti na poti našega uspeha.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje ponuja produkte, rešitve in storitve na področju:

 • Samopostrežnega poslovanja in modernizacije bančnih poslovalnic;
 • Rešitve na področju poslovanja s prebivalstvom;
 • Rešitve za ponudnike telekomunikacijskih storitev in mobilnosti;
 • Produkte in rešitve za trgovinski segment;
 • Rešitve na področju informacijske varnosti.

(več na www.printecgroup.com)

Organizacijska kultura in klima

Podjetju je uspelo ustvariti razumevajoče in sproščeno okolje, ki stimulira odprtost, zaupanje in skupinsko delo. Uspeh podjetja prestavlja tudi neprestan trud in naložba v izobraževanje zaposlenih. Našim zaposlenim zaupamo da ravnajo pravilno, kompetentno in strokovno. Spoštujemo različnost v vseh njenih oblikah in nudimo delovno okolje enakih možnosti za vse.

Vaša vizija in cilji

Cilj Printeca je biti tehnološka znamka izbire enostavnih in zanesljivih interakcij, kjerkoli in kadarkoli. S predanostjo nudimo podporo našim strankam, razumemo naravo njihovega poslovanja in ustvarjamo inovativne rešitve, prilagojene njihovim potrebam.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

 • SW INŽENIR  (razvoj novih in/ali prilagoditev obstoječih SW rešitev glede na specifične zahteve lokalnega trga)
 • SKRBNIK STRANK   (izpolnjevanje prodajnih planov in skrb za vzdrževanje uspešnega in dolgoročnega odnosa z obstoječimi strankami ter iskanje novih  strank)
 • VODJA PROJEKTOV (vodenje raznih projektov)
 • TEHNIK / INŽENIR ZA HW IN SW VZDRŽEVANJE OPREME  (vzdrževanje opreme; intervervencijski in preventivni posegi na terenu)

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Iščemo posameznike podjetniškega duha, ki imajo izraženo željo po raziskovanju in učenju in jim delo v visoko dinamičnem informacijsko-komunikacijsko tehnološkem okolju, s poudarkom na multiopravilnosti in timskem delu, predstavlja veselje in izziv. Od bodočih sodelavcev pričakujemo tudi pozitivno naravnanost, sposobnost samomotivacije, ter izrazito usmerjenost k učinkovitosti ter doseganju rezultatov.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

S stalno skrbjo za svoje zaposlene, podjetje nudi delo v prijetnem in raznolikem mednarodnem okolju (stalna komunikacija s kolegi iz drugih hčerinskih podjetij), stik s sodobnimi tehnologijami, izobraževanja doma in v tujini, stimulativno nagrajevanje glede na delovne rezultate in različne možnosti za osebno in strokovno rast.

Kategorije:
 • Administracija in druga pisarniška dela
 • Delodajalci
 • IT, računalništvo
 • Trženje, prodaja, komerciala
 • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov