Promotorke.si

NASLOV PODJETJA: Rožičeva ulica 8, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.Promotorke.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Smo podjetje s široko ponudbo vrhunskih storitev na področju pospeševanja prodaje, trženja, promocij, raziskav, multimedijske produkcije. Na enem mestu združujemo vse elemente za največje svetovne naročnike. Aktivnosti izvajamo vse leto s preko 1000 zunanjimi sodelavci in podizvajalci. Združujemo inovativnost, kreativnost, fleksibilnost in možnost izvedbe velikih promo akcij. Zaupajo nam največja svetovna in tuja podjetja: AV studio, Avtera, Audi, Barilla,
Banka Celje, Bizi.si, BTC, DISS, Formitas BBDO, Futura DDB, Gorenje, Kompas Design, Mars Overseas Holdings, Mercator, Mia Natura, MojeDelo.com, Najdi. si, Pan, Petrol, Peugeot Slovenija, Sanofarm, SC Johnson, Snickers, TSmedia, Tuš in drugi….

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Organizacija dogodkov, sejmov, predstavitve podjetij. Pospeševanje prodaje izdelkov in storitev, promocije novih izdelkov in storitev, vzorčenje in degustacije po celotni Sloveniji. Izvajamo raziskave in analize. Hostese, bodypainting, foto, video, in audio storitve na ključ. Novi inovativni koncepti, logistika, skladiščenje in distribucija.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija in cilj je postati eno izmed vodilnih podjetij v svetu na področju celovite ponudbe storitev za največja podjetja v segmentu pospeševanja prodaje in storitev. Z našimi skupnimi izkušnjami in voljo nam bo to zagotovo uspelo.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona16

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov