RAINPOLC TRGOVINA, POSREDNIŠTVO IN DRUGE STORITVE

NASLOV PODJETJA: Jadranska cesta 27, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.rainbowslovenia.si

E-NASLOV: 3, zunanji sodelavci 2

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Timsko, podjetniško, terensko

OPIS PODJETJA

Smo uradni in edini generalni uvoznik, distributer in serviser za Republiko Slovenijo.

Prodajamo čistilni sistem Rainbow za domove, hotele, bolnišnice, šole, vrtce…Čistilni sistem Rainbow je medicinski pripomoček za vse ljudi, ki imajo probleme z astmo in alergijami.

Čistilni sistem Rainbow proizvaja podjetje Rexair, ki ima sedež podjetja v mestu Troy, v zvedni državi Michigan, v ZDA. Rexair obstaja že od leta 1936, to pomeni dobrih 79 let in ima na milijone zadovoljnih strank in kupcev po celem svetu. Loči ga visoka kvaliteta izdelka in storitev. Rainbow izdelujejo samo v Ameriki. Zastopstvo imajo več kot 130 državah po celem svetu. V Evropi je blagovna znamka prisotna od leta 1985, v Sloveniji pa od leta 2003.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Prodajamo visokokvalitetni čistilni sistem Rainbow s 80 letno tradicijo končnim porabnikom po celi Sloveniji. Zaradi velikega povpraševanja po našem produktu nas spodbuja k širitvi poslovnih enot po celotnem območju Republike Slovenije, zato vabimo k sodelovanju komercialiste, prodajne svetovalce, team manager – je. Nudimo tudi FRANŠIZING za zunanje sodelavce (s.p. ali d.o.o.).

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V našem podjetju je zelo pomembna dobra organizacijska klima in zadovoljstvo zaposlenih, zato tudi težimo k temu. Zaposleni se med seboj dobro razumemo, verjamemo v podjetje in produkt in imamo željo po uspešnosti, zato smo tudi motivirani in dosegamo zastavljene cilje podjetja. Naši zaposleni so za dosežene cilje tudi nagrajeni.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je jasna in smiselna. Z izkušenostjo in zrelostjo, a hkrati mladostno ambicioznostjo načrtujemo prihodnje korake. Blagovna znamka RAINBOW je zaščitena v evropskem in svetovnem merilu. Naš pogled je globalen in takšni so tudi naši dolgoročni poslovni cilji.Strateške cilje si je podjetje RAINPOLC d.o.o. postavilo že ob samem nastanku podjetja. Ta cilj je, da zadovoljimo posameznega kupca v najvišji ravni ter doseganje konkurenčne prednosti na določenem trgu. Seveda se zavedamo, da je uspeh funkcija časa in se temu tako tudi prilagajamo ter skušamo ta čas čim bolje izkoristiti.

Naša konkurenčna prednost je, da prodajamo visokokakovosten proizvod čistilnega sistema z dolgoročno življenjsko dobo samega proizvoda. Predvsem smo usmerjeni v prodajo po željah kupca, kar pomeni, da smo tudi visoko fleksibilni glede na prilagodljivost kupcem. Tako imajo naši kupci pester izbor posameznih kompletov čistilnega sistema. Imamo hitre dobavne roke ter zanesljivost rokov. Poleg tega pa našim kupcem tudi svetujemo pri izbiri posameznega kompleta.

Verjamejo, da lahko podjetje dolgoročno raste le na osnovi lastnega razvoja, zato pa je potrebno vložiti veliko truda in pa seveda tudi kapitala.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Naše podjetje se šiti po celotni Republiki Sloveniji, zato želimo v vsakem večjem mestu odpreti poslovne enote. K sodelovanju vabimo vse komercialiste, prodajne svetovalce, trgovske zastopnike in team manager – je kateri imajo vizijo, željo in si želijo uspeti v našem podjetju. Zaposlujemo za določen čas, nedoločen čas. K sodelovanju vabimo tudi zunanje sodelavce (pogodbeno delo; s.p.; d.o.o.). Nudimo tudi samostojnim podjetnikom sodelovanje FRANŠIZING-a za blagovno znamko RAINBOW.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakovanja: dobre komunikacijske sposobnosti, dobra marketinška znanja, razumevanje poslovnih in prodajnih procesov, zaželjeno vsaj 1 leto delovnih iskušenj na področju prodaje, komerciale, marketinga. Zelo dobro govorno in pisno znanje slovenskega jezika, pasivno znanje nemškega in hrvaškega jezika. Vozniško dovolenje B kategorije in lastno vozilo., dobre pogajalske sposobnosti, osredotočenost na stranke, pripravljenost sprejeti nove izzive, poštenost, urejenost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlitev z polnim delovnim časom za nedoločen čas s 3 mesečnim preiskusnim delom, dinamično in raznoliko delo v prijaznem okolju, ki nudi veliko mero svobode, odgovornosti in samoiniciativnosti. Zunanjim sodelavcem (s.p.; d.o.o.) pa ponujamo sodelovanje z nami in možnost franšizinga.

POSREDUJ PODJETJU SVOJ CV


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona8
ikona15
ikona16
ikona17

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov