RAVNE PRESSES d. o. o.

NASLOV PODJETJA: Koroška cesta 15, 2390 Ravne na Koroškem

INTERNETNA STRAN: www.ravnepresses.com

E-NASLOV: info@ravnepresses.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 85

OPIS PODJETJA

Blagovna znamka Ravne izhaja iz 400 let stare tradicije jeklarstva na Ravnah. Proizvodnja naših strojnih in hidravličnih stiskalnic za industrijo jeklarskega in pločevinastega jekla poteka že 50 let. V tem obdobju smo izdelali različne mehanske in hidravlične stiskalnice in opremo za stiskalnice. V tem času se blagovna znamka Ravne zaradi svoje učinkovitosti in učinkovitosti izdelkov močno uveljavlja kot zaupanja vrednega partnerja po vsem svetu. Naša proizvodnja stiskalnic hidravličnih in mehanskih stiskalnic ter strojev za stiskalnice je integrirana v proizvodne objekte številnih dobaviteljev in proizvajalcev v avtomobilski industriji in industriji gospodinjskih aparatov.

RAVNE PRESSES d.o.o. je proizvajalec visokokakovostnih industrijskih hidravličnih, mehanskih in servo stiskalnic za oblikovanje pločevine z nazivno močjo od 400 do 40.000 kN in z dolžino mize do 8 metrov. V tesnem sodelovanju s stranko razvijamo in izvajamo zahtevne rešitve za izdelavo ali izboljšavo prilagojenih linij za stiskanje ali njihove zmogljivosti v industriji jekla in kovin.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

RAVNE PRESSES d.o.o. je proizvajalec visokokakovostnih industrijskih hidravličnih, mehanskih in servo stiskalnic za oblikovanje pločevine z nazivno močjo od 400 do 40.000 kN in z dolžino mize do 8 metrov.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naše vrednote so odgovornost, inovativnost, odličnost in podjetnost. Zavedamo se, da so ustvarjalni, zadovoljni in motivirani zaposleni odločilni za učinkovitost in uspešnost poslovnih procesov.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Vizija družbe je postati in ostati eden vodilnih ponudnikov na področju razvoja, proizvodnje in vzdrževanja stiskalnic po meri naročnika na področju avtomobilske industrije, industrije bele tehnike in ostalih uporabnikov tehnologije preoblikovanja pločevin in prašnatih materialov. S prepoznavno blagovno znamko želimo utrditi in povečati tržni delež na vseh prisotnih tržiščih ter odpreti nova. Naše poslanstvo je zagotoviti celovite rešitve na področju preoblikovanja pločevin in stiskanja prašnatih materialov z enostavnimi in učinkovitimi razvojno-tehnološkimi rešitvami ob sočasnem razvijanju potenciala zaposlenih, skrbi za čisto okolje in sodelovanju z lokalnimi skupnostmi. Ob splošnih koristih, ki jih družba mora dosegati za lastnike (dolgoročni obstoj in dolgoročna donosnost), za zaposlene (urejeno in razvojno naravnano delovno mesto) in okolje (odgovoren odnos družbe do okolja), je temeljna strategija podjetja izdelati in prodati izdelek, ki je rezultat lastnega znanja in v celoti ustreza zahtevam ter pričakovanjem naročnika.

DELOVNA MESTA KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V podjetju zaradi novih projektov iščemo inženirje, predvsem strojništva in elektrotehnike, za delo na področjih, razvoja, konstrukcije, projektiranja in vodenja projektov, proizvodnega strojništva, projektne nabave, prodajnike in kakovosti. Iščemo tudi kandidate z izobrazbo tehnične smeri za delo v proizvodnji (rezkalci, strugarji) in montaži (strojni monterji, hidravličarji). Zainteresirani smo tudi za sodelovanje s študenti višjih letnikov za prakso, študentsko delo, ki lahko ob doseganju pričakovanih rezultatov preide tudi v delovno razmerje.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakujemo ambiciozne, samoiniciativne, kreativne in komunikativne sodelavce, ki bodo sposobni svoja znanja in veščine nadgrajevati in pridobljeno znanje prenašati na ostale sodelavce. Pričakujemo predvsem odgovornost, predanost in zavzetost za zagotavljanje najboljše kakovosti na vseh področjih dela.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Sodelavcem omogočamo zaposlitev v organizaciji z lastnim razvojem in lastno v svetu poznano blagovno znamko, široke možnosti za strokovni in osebni razvoj, inovativna delovna mesta, strokovno usposabljanje in izobraževanje, delo na terenu, stimulativnim nagrajevanjem. Veliko pozornosti namenjamo nenehnemu izboljšanju delovnih pogojev.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov