Karierni sejem Moje Delo

VZEMITE SI MINUTO ZA

svojo prihodnost

največji slovenski karierni dogodek
22. oktober | na spletu | brezplačno


Zakaj se splača obiskati 18. Karierni sejem MojeDelo.com?

ENOSTAVNA UDELEŽBA

Spletna platforma vam omogoča, da za svojo prihodnost poskrbite, kar iz udobja vaše dnevne sobe. Kariernega sejma se lahko udeležite od kjerkoli in to brezplačno! Potrebujete le minuto časa in izpolnjen prijavni obrazec. Za lažji obisk sejma smo vam pripravili tudi VODNIK PO SEJMU.


NAJDITE SVOJ NAVDIH

Občudujete slovenske posameznike, ki na svoji karierni poti žanjejo takšne in drugačne uspehe? Svoje skrivnosti uspeha bodo z vami delili skozi cel karierni sejem.
Dovolite, da vas motivirajo in prisluhnite kariernim zgodbam in nasvetom Bineta Volčiča, Boštjana Nachbara, Filipa Peska, Saša Kroneggerja, Žiga Peljka, Alenke Košir, Cool Fotra, Katarine Benček, Boštjana Romiha, Sonje Peklenik in mnogim drugim.


NAJBOLJŠI DELODAJALCI

Z vašo prisotnostjo na kariernem sejmu boste imeli ekskluziven dostop do najboljših slovenskih delodajalcev, ki so v koraku s časom uspeli svoje kadrovske postopke preseliti na splet. Izkoristite edinstveno priložnost in se jim predstavite!


AKTUALNA PROSTA DELOVNA MESTA

Preverite, kakšne sodelavce iščejo najboljši delodajalci. Poklepetajte s predstavniki podjetij, jih dodobra spoznajte in navdušite. Z vašo aktivnostjo na kariernem sejmu si povečajte možnosti za uspešno prijavo na delovno mesto.


NOVA ZNANJA IN IZKUŠNJE

Vaša znanja in izkušnje boste lahko nadgrajevali s poslušanjem preko 30 predavanj in delavnic znotraj štirih vsebinskih sklopov: Kariera in navdih, Strokovna in praktična znanja, Podjetniški kotiček in sklop vsebin, namenjenih mladim. Oglejte si celoten seznam predavanj in najdite tiste zase.


BOGATE NAGRADNE AKTIVNOSTI

Nagrajujemo vašo aktivnost na sejmu z bogatimi nagradami naših pokroviteljev. Več kot boste sodelovali in se udejstvovali, večjo možnost imate, da osvojite telefon Samsung S20, Mercator vrednostne kartice, več kot 200 TOP izobraževanj, menu v restavraciji McDonald's, vrečko presenečenja, ki jih podarja Center za poklicno izobraževanje in mnoge druge nagrade!


Za vašo prihodnost lahko tokrat poskrbite kar iz udobja vašega počivalnika.
Oglejte si preprostost spletne platforme in se prepričajte v obisk največjega kariernega dogodka pri nas. Brezplačno.

Postanite del zadovoljnih obiskovalcev spletnih kariernih sejmov MojeDelo.com!

Moram pohvaliti ekipo MojeDelo. Platforma se mi zdi izredno pregledna in dobro zastavljena tudi za računalniško manj pisne ljudi. Prav tako je njihova ekipa izredno odzivna pri težavah! Pohvale vredno :)
Hvala vsem izvajalcem in udeležencem sejma! Čudovita izkušnja! :)
Hvala vam za izvedbo sejma, poučne vsebine in priložnost, da smo se lahko srečali z delodajalci. Lepo je bilo!
Izčrpno, dobro vodeno, aktualno in informativno. BRAVO!
Koncept se mi zdi odličen in prepričan sem, da bo do uporabnih znanj pomagal številnim iskalcem zaposlitve. Tudi delodajalci so dobili možnost se predstaviti, ne samo potencialnim kandidatom, ampak tudi poslovnim partnerjem.
Tehnologija nam danes omogoča res izjemne stvari - povezovati v obdobju, ko nam to ni omogočeno v živo. Glede na situacijo, bi lahko dogodek odpovedali, tako pa ste sprejeli nov izziv in ustvarili novo pot do cilja. Ustvariti in postaviti takšen spletni dogodek je delo res vrhunskih ustvarjalcev. Koristne vsebine, dostopnost, preglednost, ... vse je delalo brezhibno. Z moje strani same pohvale! :)
Avatarji, ki se sprehajajo v preddverju in stojijo pred stojnicami dajejo občutek kariernega sejma, ki poteka v živo. Nisem imela občutka, da sem se pogovarjala z računalnikom.
Raznolike vsebine predavanj, veliko ponudnikov zaposlitve in zelo pregledna platforma. Enkratno.
Tudi, če nisem najbolj vešča v računalništvu, sem se pri vsem znašla.
Virtualna izvedba mi je bila super - lahko dostopaš od praktično kjerkoli, ni se ti treba voziti, stati v gneči, predavanja pa si lahko ogledaš za nazaj oziroma kadar imaš čas. Res super!
Navdušen sem nad grafično podobo virtualnega sejma, ki je zagotavljala odlično koordinacijo.
Predavanja so nudila hitro, natančno in razumljivo obrazložitev določene tematike.
Veselim se možnosti ogleda posnetkov predavanj. Zagotovo si bom v miru pogledala čisto vsa.
Predavatelji so se izredno potrudili pri izvedbi predavanj.
Koncept virtualnega kariernega sejma ima svoje prednosti – na primer pred gnečo v dvoranah.
Karierni sejem me je spodbudil k razmisleku in proaktivnosti!
Nisem imel namena aktivno sodelovati, potem pa me je platforma povsem pritegnila.
Super rešitev za vse, ki si težko vzamejo čas za obisk sejma v živo.
Nad kariernim sejmom sem pozitivno presenečena. Presegel je moja pričakovanja.
Nagradne aktivnosti so lepa vzpodbuda za raziskovanje sejma.
Glede na trenutne razmere, ko se pojavlja trend odpuščanja, je super, da ste izvedli sejem, ki je dosegljiv vsem, je brezplačen in dosegljiv iz udobja dnevne sobe.
Kot iskalki zaposlitve so mi bile teme, predstavljene na kariernem sejmu, privlačne in zanimive.
Predstavljene vsebine mi bodo zagotovo prišle prav na moji karierni poti in tudi med samim delom.

Postanite del zadovoljnih delodajalcev spletnih kariernih sejmov MojeDelo.com!

Pohvale celotni ekipi za dobro organiziran in izpeljan virtualni sejem. Bila sem pozitivno presenečena nad odzivom in sejem je vsekakor presegel moja pričakovanja. Super, kar tako dalje :)

Špela Dekleva, Zarja elektronika

Glede same organizacije nimam aboslutno nobenih pripomb, se mi zdi, da je bil tole megalomanski trud cele vaše ekipe, za kar vas lahko samo pohvalimo in se vam zahvalimo!

Eva Sirc Mitrović, Knauf Insulation

Banka Slovenije je na letošnjem virtualnem kariernem sejmu sodelovala prvič, in sicer s tremi stojnicami, za mlade, IT-jevce in naravoslovce. Želja je bila omogočiti udeležencem, da pobližje spoznajo Banko Slovenije in približati se potencialnim iskalcem nove zaposlitve ter okrepiti bazo kandidatov za morebitne zaposlitvene priložnosti v Banki Slovenije.

Sodelovanje pri organizaciji in sami izvedbi kariernega sejma je bila tudi za nas izredno zanimiva izkušnja. Sama izvedba sejma je bila zelo dobra. Na vseh treh stojnicah je interakcija z obiskovalci potekala odlično, izkazan interes je bil precejšen. Posledično smo prejeli ogromno odzivov in novih, zanimivih stikov.

Istočasno se je na kariernem sejmu odvijal IT hekaton na temo informacijske varnosti, katerega pokrovitelj smo bili. Naš izziv je vseboval 8 nalog s področja informacijske varnosti, potekal pa je dobra dva tedna. Verjamemo, da se je Banka Slovenije na ta način lahko predstavila tudi bolj specifičnim IT strokovnjakom, kjer že nekaj časa poteka boj za talente.

Z veseljem pričakujemo naslednji karierni sejem!

Aleš Koršič, Banka Slovenije

Vsekakor smo imeli kar nekaj zanimivih “obiskovalcev”, zanimive CV-je pa smo prejeli tudi preko oglasa. Glede na moje izkušnje je platforma ves čas delovala odlično.

Maša Smole, Belimed

Ekipa študentskega servisa Mjob (podjetje Workforce d.o.o.) je bila nad samo izvedbo online sejma MojeDelo.com nadvse zadovoljna - tako s platformo samega sejma, kot z odzivnostjo organizatorjev na zastavljena vprašanja, tekom poteka sejma. Sicer opažamo, da so ti sejmi še vedno bolj privlačni za iskalce rednih zaposlitev, kot za študente, vendar je naša stojnica kljub vsemu dosegla lepo število obiskovalcev in si je tako naš novi produkt Mjob aplikacija dvignil prepoznavnost.
Ker se zavedamo, da se bo vedno več fizičnih dogodkov selilo na splet, je bil vaš sejem res izredno pozitivna uporabniška izkušnja. Bravo!

Maja Kokol, študentski servis Mjob

ZADNJE NOVICE

Polona Požgan: Moč treh minut za dober vtis

Že imate svojo taktiko, kako očarati delodajalce na 18. Kariernem sejmu MojeDelo.com? Oglejte si video nasvete Polone Požgan in očarajte delodajalce v samo 3 minutah! V videu boste izvedeli vse o prvem vtisu, do samega sejma pa imate še ravno dovolj časa da povadite.

Preberite več

Vključite obisk sejma v svoj karierni načrt

Karierni načrt je zelo dobrodošel, ko si želite k napredku v svoji karieri pristopiti strukturirano in spremljati svoj razvoj. Karierni sejem vam je lahko v pomoč pri vseh fazah načrta – rešite psihometrično testiranje, spoznajte delodajalce, pridobite nova znanja – nimate več izgovora, da se sejma ne udeležite!

Preberite več

Osebna blagovna znamka


Veste, kaj je osebna blagovna znamka? Če želite uspešno napredovati v svoji karieri in izstopati v množici, si jo morate nujno ustvariti. Z dobro zgrajeno osebno blagovno znamko se boste tudi na sejmu bolje odrezali in pokazali tiste lastnosti, ki jih delodajalci iščejo.

Preberite več
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 2. oktobra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov