Karierni sejem Moje Delo

VZEMITE SI MINUTO ZA

svojo prihodnost

Dobrodošli na stičišču razvoja kariere, aktualnih delovnih mest in najboljših slovenskih delodajalcev.
KARIERNI DOGODKI 2021 SO V PRIPRAVI!


Zakaj se je splačalo obiskati 18. Karierni sejem MojeDelo.com?

ENOSTAVNA UDELEŽBA

Spletna platforma vam je omogočila, da za svojo prihodnost poskrbite, kar iz udobja vaše dnevne sobe. Kariernega sejma ste lahko udeležite od kjerkoli in to brezplačno! Potrebovali ste le minuto časa in izpolnjen prijavni obrazec.

NAJDITE SVOJ NAVDIH

Spoznali ste slovenske posameznike, ki na svoji karierni poti žanjejo takšne in drugačne uspehe. Svoje skrivnosti uspeha so z vami delili skozi cel karierni sejem.
Motivirale so vas karierne zgodbe in nasveti Bineta Volčiča, Boštjana Nachbara, Filipa Peska, Saša Kroneggerja, Žiga Peljka, Alenke Košir, Cool Fotra, Katarine Benček, Boštjana Romiha, Sonje Peklenik in mnogih drugih.


NAJBOLJŠI DELODAJALCI

Na kariernem sejmu ste imeli ekskluziven dostop do najboljših slovenskih delodajalcev, ki so v koraku s časom uspeli svoje kadrovske postopke preseliti na splet.


AKTUALNA PROSTA DELOVNA MESTA

Imeli ste možnost preveriti, kakšne sodelavce iščejo najboljši delodajalci. Poklepetali ste s predstavniki podjetij, jih dodobra spoznali in navdušili. S svojo aktivnostjo na kariernem sejmu ste si povečali možnost za uspešno prijavo na delovno mesto.


NOVA ZNANJA IN IZKUŠNJE

Svoja znanja in izkušnje ste lahko nadgrajevali s poslušanjem preko 30 predavanj in delavnic znotraj štirih vsebinskih sklopov: Kariera in navdih, Strokovna in praktična znanja, Podjetniški kotiček in sklop vsebin, namenjenih mladim.


BOGATE NAGRADNE AKTIVNOSTI

Vašo aktivnost na sejmu smo nagrajevali z bogatimi nagradami naših pokroviteljev. Več, kot ste sodelovali in se udejstvovali, večjo možnost ste imeli, da osvojite telefon Samsung S20, Mercator vrednostne kartice, več kot 200 TOP izobraževanj, menu v restavraciji McDonald's, vrečko presenečenja, ki jih podaril Center za poklicno izobraževanje in mnoge druge nagrade!


Ste karierni sejem zamudili? Brez skrbi, še vedno lahko poskrbite za vašo kariero – spremljajte tedenske karierne nasvete HR specialistov MojeDelo.com in raziščite aktualna prosta delovna mesta.

ZA RADOVEDNE: Oglejte si, kako je izgledala spletna platforma največjega kariernega dogodka v Sloveniji.

Zadovoljni uporabniki spletnih kariernih sejmov MojeDelo.com

VTISI OBISKOVALCEV

Moram pohvaliti ekipo MojeDelo. Platforma se mi zdi izredno pregledna in dobro zastavljena tudi za računalniško manj pisne ljudi. Prav tako je njihova ekipa izredno odzivna pri težavah! Pohvale vredno :)
Hvala vsem izvajalcem in udeležencem sejma! Čudovita izkušnja! :)
Hvala vam za izvedbo sejma, poučne vsebine in priložnost, da smo se lahko srečali z delodajalci. Lepo je bilo!
Izčrpno, dobro vodeno, aktualno in informativno. BRAVO!
Koncept se mi zdi odličen in prepričan sem, da bo do uporabnih znanj pomagal številnim iskalcem zaposlitve. Tudi delodajalci so dobili možnost se predstaviti, ne samo potencialnim kandidatom, ampak tudi poslovnim partnerjem.
Tehnologija nam danes omogoča res izjemne stvari - povezovati v obdobju, ko nam to ni omogočeno v živo. Glede na situacijo, bi lahko dogodek odpovedali, tako pa ste sprejeli nov izziv in ustvarili novo pot do cilja. Ustvariti in postaviti takšen spletni dogodek je delo res vrhunskih ustvarjalcev. Koristne vsebine, dostopnost, preglednost, ... vse je delalo brezhibno. Z moje strani same pohvale! :)
Avatarji, ki se sprehajajo v preddverju in stojijo pred stojnicami dajejo občutek kariernega sejma, ki poteka v živo. Nisem imela občutka, da sem se pogovarjala z računalnikom.
Raznolike vsebine predavanj, veliko ponudnikov zaposlitve in zelo pregledna platforma. Enkratno.
Tudi, če nisem najbolj vešča v računalništvu, sem se pri vsem znašla.
Virtualna izvedba mi je bila super - lahko dostopaš od praktično kjerkoli, ni se ti treba voziti, stati v gneči, predavanja pa si lahko ogledaš za nazaj oziroma kadar imaš čas. Res super!
Navdušen sem nad grafično podobo virtualnega sejma, ki je zagotavljala odlično koordinacijo.
Predavanja so nudila hitro, natančno in razumljivo obrazložitev določene tematike.
Veselim se možnosti ogleda posnetkov predavanj. Zagotovo si bom v miru pogledala čisto vsa.
Predavatelji so se izredno potrudili pri izvedbi predavanj.
Koncept virtualnega kariernega sejma ima svoje prednosti – na primer pred gnečo v dvoranah.
Karierni sejem me je spodbudil k razmisleku in proaktivnosti!
Nisem imel namena aktivno sodelovati, potem pa me je platforma povsem pritegnila.
Super rešitev za vse, ki si težko vzamejo čas za obisk sejma v živo.
Nad kariernim sejmom sem pozitivno presenečena. Presegel je moja pričakovanja.
Nagradne aktivnosti so lepa vzpodbuda za raziskovanje sejma.
Glede na trenutne razmere, ko se pojavlja trend odpuščanja, je super, da ste izvedli sejem, ki je dosegljiv vsem, je brezplačen in dosegljiv iz udobja dnevne sobe.
Kot iskalki zaposlitve so mi bile teme, predstavljene na kariernem sejmu, privlačne in zanimive.
Predstavljene vsebine mi bodo zagotovo prišle prav na moji karierni poti in tudi med samim delom.

VTISI DELODAJALCEV

Pohvale celotni ekipi za dobro organiziran in izpeljan virtualni sejem. Bila sem pozitivno presenečena nad odzivom in sejem je vsekakor presegel moja pričakovanja. Super, kar tako dalje :)

Špela Dekleva, Zarja elektronika

Glede same organizacije nimam aboslutno nobenih pripomb, se mi zdi, da je bil tole megalomanski trud cele vaše ekipe, za kar vas lahko samo pohvalimo in se vam zahvalimo!

Eva Sirc Mitrović, Knauf Insulation

Vsekakor smo imeli kar nekaj zanimivih “obiskovalcev”, zanimive CV-je pa smo prejeli tudi preko oglasa. Glede na moje izkušnje je platforma ves čas delovala odlično.

Maša Smole, Belimed

Ekipa študentskega servisa Mjob (podjetje Workforce d.o.o.) je bila nad samo izvedbo online sejma MojeDelo.com nadvse zadovoljna - tako s platformo samega sejma, kot z odzivnostjo organizatorjev na zastavljena vprašanja, tekom poteka sejma. Sicer opažamo, da so ti sejmi še vedno bolj privlačni za iskalce rednih zaposlitev, kot za študente, vendar je naša stojnica kljub vsemu dosegla lepo število obiskovalcev in si je tako naš novi produkt Mjob aplikacija dvignil prepoznavnost.
Ker se zavedamo, da se bo vedno več fizičnih dogodkov selilo na splet, je bil vaš sejem res izredno pozitivna uporabniška izkušnja. Bravo!

Maja Kokol, študentski servis Mjob

HR SPECIALISTI MojeDelo.com VAM V BRANJE PRIPOROČAJO:

Kako do uspešne in učinkovite prijave na delovno mesto?

Iz vaše prijave mora biti takoj vidno, kdo ste in kaj hočete. Kadroviki namreč v povprečju za branje prijave namenijo le 30 sekund in v tem času morajo prepoznati vaš potencial.

Preberite več

Organizirajte si dan z MojeDelo.com nasveti za upravljanje časa

Vsi imamo na voljo le 24 ur na dan, včasih pa se zdi, da nekaterim uspe izkoristiti res vsako minuto dneva. Pogosto je razlog v pravilnem upravljanju svojega časa. Občutek prezaposlenosti je lahko le posledica slabe organizacije, predvsem pa tega, da si ne postavljate prioritet. Naredite konec nenehnemu hitenju in občutku, da vam primanjkuje časa. Postanite mojster upravljanja s svojim dragocenim časom in bodite kos vsem svojim obveznostim.

Preberite več

10 nasvetov do močne pozicije v podjetju


Vsak si želi izboriti dobro pozicijo v podjetju oziroma organizaciji, kjer je zaposlen. Pod besedo pozicija pa ima vsak posameznik svojo vizijo. Nekateri želijo zavzeti vodilni položaj, drugi si želijo svojo pisarno, kjer lahko v miru opravljajo svoje delo, tretji si želijo več neposrednega dela s strankami.

Preberite več
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov