Revoz, d.d., Novo mesto

NASLOV PODJETJA: Belokranjska cesta 4, 8000 Novo mesto

INTERNETNA STRAN: www.revoz.si

E-NASLOV: zaposlitev.revoz@renault.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

Opis podjetja

Revoz, d.d., je edino slovensko podjetje za proizvodnjo osebnih vozil, del mednarodne Zveze Renault Nissan in Skupine Renault. S svojimi izdelki – trenutno so to clio, twingo in smart forfour, namenjeni najzahtevnejšim svetovnim tržiščem – se že več kot 20 let uvršča v sam vrh največjih slovenskih izvoznikov in največjih slovenskih podjetij tako po prihodkih kot po številu zaposlenih. Vozila, izdelana v Revozu, dosegajo najvišjo raven kakovosti, prav tako pa vse dejavnosti podjetja temeljijo na odgovornem odnosu do ljudi, naravnega okolja in družbe.

Organizacijska kultura in klima

V okviru Skupine Renault v podjetju redno sodelujemo v anketah za zaposlene v Skupini, ki merijo stopnjo zavzetosti zaposlenih in kakovost vodenja, rezultati nam služijo kot podlaga pri oblikovanju naših strateških usmeritev in prednostnih aktivnosti.
Zaposleni so pomemben del podjetja, zato v okviru različnih sistemov, kot so koristni predlogi, priznavanje, razmigajmo življenje…, spodbujamo njihovo strokovnost, kreativnost in osebni razvoj.

Naša vizija in cilji

Revozov strateški načrt se opira na vizijo in strateški načrt Zveze Renault Nissan ter Skupine Renault. Strateški načrt @Revoz 2020 ima zahvaljujoč viziji “Vsak dan ustvarjam našo prihodnost” in petim smernicam (#Zadovoljstvokupcev, #Spodbudnodelovnookolje, #Največjaučinkovitost, #Digitalizacija, #JazsemRevoz) jasno začrtane in merljive cilje varnosti, kakovosti in konkurenčnosti.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Delo v mednarodnem okolju, možnost izobraževanja in dela v tujini, možnost strokovnega razvoja in napredovanja

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenih?

Samostojnost, iniciativnost, pripravljenost na delo v skupini, odgovornost, znanje angleškega jezika;

Izkušnje so dobrodošle, vendar so dela priložnost tudi za začetnike.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov