REVOZ, podjetje za proizvodnjo in komercializacijo avtomobilov, d. d.

NASLOV PODJETJA: Belokranjska cesta 4 8000 Novo mesto

INTERNETNA STRAN: www.revoz.si

E-NASLOV: 2.002

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Mednarodno podjetje

OPIS PODJETJA

Revoz, d.d., je edino slovensko podjetje za proizvodnjo osebnih vozil, del mednarodne Zveze Renault Nissan in Skupine Renault. S svojimi izdelki – trenutno sta to novi twingo in smart forfour , ki ju izdelujemo na skupni konstrukcijski osnovi v skladu z globalnim partnerstvom med Zvezo Renault Nissan in nemškim Daimlerjem – se že več kot 20 let uvršča v sam vrh največjih slovenskih izvoznikov in največjih slovenskih podjetij tako po prihodkih kot po številu zaposlenih. Vozila, izdelana v Revozu, dosegajo najvišjo raven kakovosti, prav tako pa vse dejavnosti podjetja temeljijo na odgovornem odnosu do ljudi, naravnega okolja in družbe.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Avtomobilska industrija

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V okviru Skupine Renault v podjetju redno sodelujemo v anketah za zaposlene v Skupini, ki merijo stopnjo zavzetosti zaposlenih in kakovost vodenja, rezultati nam služijo kot podlaga pri oblikovanju naših strateških usmeritev in prednostnih aktivnosti.
Zaposleni so pomemben del podjetja, zato v okviru različnih sistemov, kot so koristni predlogi, priznavanje, razmigajmo življenje…, spodbujamo njihovo strokovnost, kreativnost in osebni razvoj.

VIZIJA IN CILJI

Renault 2016 Drive the Change ima v svoji drugi etapi dva osnovna cilja:
rast prodajnih količin oz. več kot 50 milijard evrov prihodkov in
donosnost oz. več kot 5-odstotna marža iz osnovne dejavnosti.
Pri doseganju teh dveh ciljev se Skupina Renault opira na sedem vzvodov. Revoz si je kot ena od tovarn te skupine zastavil svoje dejavnosti v okviru načrta za razširjanje ciljev in planov aktivnosti tako, da je z njimi vplival na več vzvodov strateškega cilja in tako pripomogel k doseganju končnih ciljev Skupine. Sistem razširjanja ciljev in planov aktivnosti je zastavljen tako, da vsak zaposleni ve, h katerim ciljem mora prispevati, če želimo, da bo dosežen cilj tovarne in Skupine. Naša prednostna naloga je zagotavljanje kakovosti za notranje in zunanje kupce. Ob tem moramo zagotoviti zmanjševanje globalnih stroškov in spoštovanje dobave naročenih proizvodov v predvidenem roku. Vse aktivnosti potekajo v skladu s spoštovanjem zaposlenih, s prenosom odgovornosti na sodelavce in z nenehnim razvojem kompetenc vseh zaposlenih, pri tem pa ne smemo zapostavljati tudi odgovornosti do okolja.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Zanimivi poklicni profili za naše podjetje so:
– strokovnjak za področje elektrotehnike, robotike ter strojništva
– vodja v proizvodnji ali spremljevalni službi
– sodelavec za delo v proizvodnj

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Od vseh sodelavcev pričakujemo motiviranost za delo v avtomobilski industriji, sposobnost prilagajanja nenehnim spremembam, pripravljenost na stalno učenje, smisel za skupinsko delo ter spoštovanje Renaultovih/Revozovih standardov in vrednot.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

V podjetju Revoz se zavedamo pomena nenehneg učenja ter dejstva, da bomo le z ustreznimi kompetencami in s pravim znanjem prišli do vsakodnevne odličnosti ter obdržali učinkovitost na zahtevnem konkurenčnem trgu, zato svojim zaposlenim nudimo možnost za:

• teoretično usposabljanje;
• pridobivanje praktičnih znanj;
• pridobivanje formalne izobrazbe;
• pridobivanje izkušenj v tujini.

Zaposlenim omogočamo tudi:

• dodatno prostovoljno pokojninsko zavarovanje;
• organizirano prehrano;
• organiziran prevoz na delo;
• možnost cenejšega nakupa Renaultovih in Nissanovih vozil.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12
ikona11
ikona3
ikona17

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov