SAFILO, proizvodnja očal, d.o.o. Ormož

NASLOV PODJETJA: Ljutomerska cesta 38a, 2270 Ormož

INTERNETNA STRAN: /

E-NASLOV: jozica.belsak@safilo.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 714

Opis podjetja

Družba Safilo, proizvodnja očal d.o.o. Ormož, se je razvila iz Tovarne Optyl Ormož, ki je bila ustanovljena v letu 1975, kot ena izmed prvih skupnih naložb domačih in tujih ustanoviteljev v Sloveniji. Od leta 1996 je del italijanskega koncerna Safilo, v okviru katerega tudi nastopa na trgu.

Skupina Safilo je drugi največji proizvajalec očal na svetu. Je tudi eden izmed treh vodilnih proizvajalcev in distributerjev športnih očal. Skupina Safilo prodaja svoje izdelke v približno 130 državah po vsem svetu in sicer preko svoje lastne obsežne globalne distribucijske mreže v 39 državah, v ostalih državah pa preko več kot 170 neodvisnih distributerjev. Safilo izdeluje očala že 80 let, z oblikovanjem, proizvodnjo in distribucijo visoko kakovostnih korekcijskih okvirjev, sončnih in športnih očal, v okviru licenčnih pogodb za vodilne luksuzne in premium znamke, kakor tudi pod lastnimi blagovnimi znamkami.

Naša poslovna politika je usmerjena v visoko stopnjo prilagajanja kupčevim zahtevam, v razvoj okolja in uporabo zaposlenim prijaznih delovnih pogojev in tehnologij, ob stalni skrbi za obvladovanje stroškov, ki zagotavljajo primeren lasten razvoj in konkurenčne cene izdelkov.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja sončnih, korekcijskih in športnih očal znanih blagovnih znamk.

Organizacijska kultura in klima

V družbi namenjamo posebno pozornost zaposlenim, njihovi varnosti in zdravju, pogojem dela, socialni varnosti, osebnemu in strokovnemu razvoju ter socialnemu dialogu in medsebojnim odnosom. Zavezani smo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot in stremimo k sprejemanju trajnostnih načel, vgrajenih v poslovne cilje in aktivnosti družbe. V podjetju vseskozi iščemo priložnosti za pozitiven prispevek k uravnoteženemu razvoju skozi procese stalnih izboljšav. Zavedamo se, da delujemo v soodvisni družbi, zato želimo z odgovornim delovanjem doprinesti k ustvarjanju dodane vrednosti za družbo.

Naša vizija in cilji

Postati želimo vodilni globalni ustvarjalec (proizvajalec) očal z uravnoteženim portfeljem vrhunskih blagovnih znamk, ki bodo razveseljevale potrošnike po svetu.

Safilo je opredelil štiri ključne strateške stebre za krepitev in izboljšanje poslovnega modela družbe.

Ti stebri so:

1. uravnoteženje v potrošniških tržnih segmentih, med lastnimi in licenčnimi blagovnimi znamkami, znotraj licenčnih blagovnih znamk in preko geografskih območij in kanalov za podporo trajnostni rasti,

2. osredotočenje na izgradnjo najboljših blagovnih znamk v razredu, kreativno oblikovanje in poslovne zmogljivosti, za izgradnjo dolgoročne konkurenčne prednosti,

3. poenostavitev ustvarjanja izdelkov, dobavne verige in logistike ter režijske strukture, skozi globalno IT modernizacijo delovnih procesov, integracijo in standardizacijo, z namenom znižanja stroškov in izboljšanja nadzora,

4. diferenciacija skozi poslovni model, ki temelji na tržni segmentaciji, prodajnih storitvah in storitvah za stranke ter na razvoju talentov za povečanje uspešnosti.

Naše poslanstvo je v celoti zadostiti potrebam odjemalcev z zanesljivostjo proizvodov in storitev ter s tem omogočiti družbi in lastnikom doseganje zastavljenih ciljev, ki bodo nudili dolgoročno socialno varnost z možnostjo uveljavljanja osebnih, ekonomskih in socialnih ciljev.

Podjetje Safilo d.o.o Ormož želi ostati nepogrešljiv del skupine Safilo in kot tak prispevati k uspešnemu razvoju skupine na vseh svetovnih tržiščih ter predvsem na področjih:

  • kakovosti, stroškov, rokov in inovativnosti,
  • odpravljanja neugodnih vplivov na okolje ter
  • izboljševanja zdravstvenih, varnostnih in delovnih razmer ter družbene odgovornosti.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Tehnični kadri (konstrukterji, tehnologi,…)

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Zavedamo se doprinosa novega znanja, kompetenc, sposobnosti, pozitivne energije naših  sodelavcev. Cenimo delo in prispevek vsakega zaposlenega, zato od sodelavcev pričakujemo odlično opravljanje svojega dela, organiziranost, ustvarjalnost, vestnost in komunikativnost, pripravljenost na nenehno izpopolnjevanje in pridobivanje novih znanj, samostojnost in sposobnost za timsko delo ter strast in veselje do svojega poklica. Iščemo izjemne in navdušene ljudi, ki so zainteresirani za rast znotraj skupine Safilo, v skladu z našim sistemom PVPC, ki zajema vrednote, načela, kompetence ter namen in je pobudnik pri izgradnji skupne kulture in »kompasa«, ki usmerja naše odločitve in vedenje pri vsakdanjem delu.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

  • Raznoliko delo z vsakodnevnimi izzivi
  • Urejeno delovno okolje
  • Možnost strokovnega izpopolnjevanja in napredovanja
  • Možnost razvoja karierne poti znotraj koncerna (v mednarodnem okolju)

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov