SCANIA Slovenija d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Cesta v Gorice 28, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://www.scania.com/si/sl/home.html

E-NASLOV: anita.hribar@scania.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 85

Opis podjetja

Družba SCANIA SLOVENIJA je članica skupine podjetij »SCANIA vzhodno-jadranska regija«, kamor spadajo še SCANIA HRVATSKA d.o.o., SCANIA SRBIJA d.o.o., SCANIA BH d.o.o. in SCANIA MAKEDONIJA d.o.o. Smo distributer tovornjakov in avtobusov znamke SCANIA, ki jih prodajamo v lastni prodajni mreži v Sloveniji in ostalih državah znotraj regije. Prav tako nudimo rabljena tovorna vozila, servis tovornih vozil in nadomestne dele v pooblaščenih delavnicah.

Glavne dejavnosti podjetja

SCANIA Slovenija distribuira, prodaja in servisira tovorna vozila in avtobuse. Prav tako nudi nadomestne rezervne dele za tovorni program.

Organizacijska kultura in klima

SCANIA stavi na naslednje temeljne vrednote: stranka na prvem mestu, spoštovanje posameznika, odpravljanje pomankljivosti, odločenost, ekipni duh in integriteta. S skupnimi močmi se trudimo, da jih prenesemo tudi v vsakodnevno poslovanje in medsebojne odnose.

Naša vizija in cilji

Ključna vizija je prispevek našega podjetja k trajnostnem razvoju. To dosegamo z naslednjimi rešitvami: pameten in varen transport, energetska učinkovitost, alternativna goriva in elektrifikacija.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Največkrat iščemo: avtomehanike, prodajalce vozil, servisne sprejemnike, računovodje…

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Samoiniciativnost, želja po učenju in zanesljivost so skupni imenovalec vsem, seveda pa veljajo za vsako delovno mesto določene specifike.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Zagotovljeno parkirno mesto, brezplačna kava, čaj in sadje, možnost kariernega razvoja, za mehanike in prodajalce stimulativen bonusni sistem.

 

 

 

 

 

 

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov