SI.MOBIL telekomunikacijske storitve, d.d.

NASLOV PODJETJA: Šmartinska cesta 134B, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.simobil.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 554

Opis podjetja

Si.mobil je prvi in vodilni zasebni ponudnik mobilnih storitev v Sloveniji, ki postavlja tehnološke standarde na slovenskem trgu. Uporabnikom mobilne telefonije se je s svojimi storitvami prvič predstavil marca 1999. Februarja 2001 je večinski lastnik družbe postal mobilkom austria. Danes je družba Si.mobil d.d. v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine Telekom Austria, znotraj katere je del skupne organizacijske enote, ki jo sestavljata družbi Vip mobile v Srbiji in Si.mobil v Sloveniji. Si.mobil in Vip mobile sta tako pomemben del vodilne telekomunikacijske skupine Telekom Austria, ki združuje operaterje osmih držav in povezuje več kot 24 milijonov uporabnikov v Vzhodni in Jugovzhodni Evropi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, tretjega največjega ponudnika brezžičnih storitev na svetu.

Z nedavno pridružitvijo znamke Amis vstopa Si.mobil v novo obdobje ponujanja celovitih komunikacijskih rešitev. S svojo najsodobnejšo infrastrukturo uporabnikom pod znamkami Si.mobil, ORTO in Amis ponuja vrhunske storitve s širokega področja komunikacij. Si.mobil ima več kot 500 zaposlenih, ki več kot 700 tisoč uporabnikom zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Družba je imela v letu 2015 30-odstotni tržni delež in 211,1 milijona EUR prihodkov. Na trgu je Si.mobil prepoznan kot operater, ki nudi kakovostne storitve, vredne svoje cene, za svoje uspešno poslovanje pa je pridobil številne nagrade in certifikate.

Za več informacij obiščite www.simobil.si ali www.telekomaustria.com oziroma nam sledite na omrežjih Twitter in Facebook.

Glavne dejavnosti podjetja

Si.mobil je na trgu prepoznan kot telekomunikacijski operater, ki nudi kakovostne celovite komunikacijske storitve (mobilna in fiksna telefonija, internet in digitalna televizija).

Organizacijska kultura in klima

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo podjetniški duh, inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Etično in transparentno poslovanje je pomemben element naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo Si.mobilove vrednote.

Vaša vizija in cilji

Napredni za danes, odgovorni za jutri, zanesljivi za vedno. To je naša vizija. Si.mobil je med uporabniki prepoznan kot operater, ki nudi kakovostne storitve, vredne svoje cene. To lahko dosežemo le z uresničevanjem naše ključne usmeritve, katere temelji so odgovornost, skrb, strast do dela in naročnikov. Naše poslanstvo je ustvarjati napredne, enostavne in brezskrbne komunikacijske storitve, ki uporabnikom resnično koristijo. Naša vizija in naše poslanstvo nam omogočata, da smo osredotočeni na osnovni cilj našega delovanja – zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Svet telekomunikacij se nenehno razvija in prinaša novosti. Zato smo v Si.mobilu vedno na lovu za novimi talenti, ki znajo razmišljati zunaj okvirjev, ki stremijo k iskanju vedno novih rešitev, ki se ne zadovoljijo s povprečnostjo in se dela lotijo zavzeto in s pravo mero inovativnosti. Iščemo kandidate, ki se bodo dobro počutili in bodo učinkoviti v naši organizacijski kulturi in strukturi ter bodo naše skupne vrednote lahko iskreno vzeli za svoje. Vabimo vse entuziaste, ljubitelje nove tehnologije, saj taki s seboj prinašajo strast do dela.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Sodelavci Si.mobila smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu Si.mobilovim vrednotam in pričakovanjem. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje. Leta 2007 smo med prvimi podjetji v Sloveniji prejeli certifikat Družini prijazno podjetje in ga z leti nadgrajevali. Kot zaposlovalec se zavedamo, da bodo zaposleni, ki lahko dobro uravnovesijo družinsko življenje z delom, tudi bolj motivirani za delo, bolj zavzeti in produktivni ter nenazadnje bolj vezani na podjetje. Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled  uživamo med iskalci zaposlitve, ki so Si.mobil prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Si.mobil je leta 2013 vnovič prejel priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

Kategorije:
  • Bančništvo, finance in računovodstvo
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov