Skupina TPV

NASLOV PODJETJA: Kandijska cesta 60, 8000 Novo mesto

INTERNETNA STRAN: www.tpv.si

E-NASLOV: zaposlitev@tpv.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1240

Opis podjetja

Skupina TPV je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev, delujoč na globalnem trgu avtomobilske industrije. Osrednjo dejavnost, katere nosilec je družba TPV d.o.o.,  predstavlja razvoj in proizvodnja različnih sestavnih delov za avtomobilsko industrijo, kot so sklopi karoserije ter podvozja, komponente in elementi avtomobilskih sedežev ter tesnila motorjev. Ob tem razvijajo in ponujajo tudi celovite rešitve za pametne tovarne, kjer so avtomatsko vodena vozila (lastni razvoj) eden ključnih produktov. Prisotni so na petih lokacijah v Sloveniji – Novo mesto, Brežice, Suhor, Velika Loka in Ptuj  – in eni v srbskem Kragujevcu, v prihodnjih letih pa zaradi potreb kupcev nameravajo širiti svoje proizvodne procese tudi na nove trge.

So globalno prepoznaven razvojni in predrazvojni dobavitelj v avtomobilski industriji. Razvojnim kompetencam družbe TPV zaupajo najzahtevnejši proizvajalci vozil za najprestižnejše blagovne znamke kot so BMW, Mercedes Benz, Volvo, Rolls Royce, Jaguar, Land Rover, Renault idr. Zanje razvijajo produkte, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološkost in udobje pri vožnji.

Skupino TPV poleg TPV d.o.o. sestavljajo tudi TPV Prikolice d.o.o., TPV Avto d.o.o. in TPV Šumadija d.o.o., ki področje delovanja širijo s programom prodaje novih in rabljenih vozil, programom celovitih storitev za uporabnike vozil ter programom lahkih tovornih prikolic, ki jih TPV razvija in proizvaja skupaj z nemškim partnerjem Böckmann. TPV je tudi eden od družbenikov v razvojnem podjetju SiEVA, v sklopu katerega razvija tehnološke kompetence in sodeluje na raziskovalnih projektih.

Glavne dejavnosti podjetja

  • razvoj in proizvodnja sklopov karoserije in podvozja, komponent in elementov sedežev, tesnil motorjev
  • razvoj modulov za pametne tovarne
  • razvoj in proizvodnja lahkih tovornih prikolic
  • prodaja in servis vozil

Vizija in cilji

Vizija

Ustvarjamo mobilnost prihodnosti.

Inovativni, kompetentni in zavzeti sodelavci ustvarjamo rešitve, ki omogočajo varnejšo, učinkovitejšo in okolju prijaznejšo mobilnost ljudi, dobrin in procesov z namenom zagotavljanja lepše prihodnosti sodelavcev, uporabnikov in okolja.

Poslanstvo

Povezujemo inovativne rešitve.

Temeljne vrednote

  • Vztrajnost

Z združevanjem izkušenj in kompetenc v avtomobilski industriji vztrajno premikamo meje lastnih sposobnosti. Pri doseganju zastavljenih ciljev smo prodorni in energični.

  • Inovativnost

Z zavzetimi in inovativnimi zaposlenimi ter naprednimi raziskovalno-razvojnimi kompetencami v globalnem okolju ustvarjamo prebojne rešitve.

  • Prilagodljivost

Spremembe so gonilo našega razvoja. S hitrim prilagajanjem na potrebe kupcev in spremembe v okolju zagotavljamo razvoj naših konkurenčnih prednosti.

  • Zanesljivost

Smo zanesljiv partner. Zavedamo se svojih odgovornosti, delujemo etično in humano ter uresničujemo dane obljube.

  • Sodelovanje

Spodbujamo timsko delo, izmenjavo znanja in izkušenj ter medgeneracijsko sodelovanje. Sodelujemo globalno in ustvarjamo strateška partnerstva za odzivanje na nove tržne priložnosti.

Kaj pričakujete od novih zaposlenih?

Skupina TPV okvirno zaposluje več kot 1200 avtomobilskih navdušencev, ki so strokovno in osebno  predani avtomobilizmu in podjetju TPV. Vsakodnevno delo v timih in projektnih skupinah vključuje veliko mero medsebojnega strokovnega sodelovanja, prenosa znanja, inovativnosti in učenja. Od novih sodelavcev pričakujemo, da jih žene neprestana želja po novostih, spremembah, dinamiki in prispevanju idej. V TPV-ju  imajo zaposleni  priložnost, da si izgradijo strateško načrtovano kariero, ki vključuje tako dinamiko kot raznolikost in visoko strokovnost pridobljenih kompetenc.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov