SPAR Slovenija trgovsko podjetje d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.spar.si

E-NASLOV: zaposlitev@spar.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 4635

Opis podjetja

Smo del mednarodne verige Spar trgovin, ki je danes prisotna na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji ter na Bližnjem in Daljnem Vzhodu. Mednarodno sodelovanje prinaša številne prednosti v trgovinski ponudbi, razvoju in znanju.

Prvo trgovino smo odprli kmalu po osamosvojitvi Republike Slovenije in v tem času postali eden izmed najpomembnejših trgovskih podjetij z živili v Sloveniji.

spar_slika_LJ_2017

 

Glavne dejavnosti podjetja

Vsakodnevno si prizadevamo, da kupcem omogočamo hiter, prijazen in ugoden nakup. Naša ponudba obsega tako izdelke priznanih blagovnih znamk kot tudi razvejano družino lastnih znamk. Smo tudi edina trgovina s svojo pekarno, ki velja za eno izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji. Svoje trgovine že več let oskrbujemo centralizirano iz lastnega distribucijskega centra v Ljubljani, ki je opremljen z najnovejšo tehnologijo za prevzemanje, skladiščenje in dobavo blaga v naše trgovine.

Organizacijska kultura in klima

Zadovoljni, strokovno usposobljeni, motivirani in dobro obveščeni zaposleni so največji kapital našega podjetja. Predstavljajo odločilni dejavnik za doseganje vseh strateških ciljev podjetja. Predano ustvarjamo delovne pogoje, ohranjamo socialno in zdravstveno varnost in vzpostavljamo pošten odnos. Zaposlene spodbujamo k zavzetosti in motivaciji za delo, saj se zavedamo, da povezanost in dobri medsebojni odnosi med zaposlenimi v podjetju SPAR Slovenija v zahtevnih tržnih razmerah nedvomno predstavljajo eno izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti.

Naša vizija in cilji

Kot strokovno in razvojno naravnano podjetje je naš cilj ostati oz. še okrepiti naš položaj prve trgovine v Sloveniji po izboru kupcev. Naša rast bo še naprej temeljila na inovativnosti, napredku in zadovoljevanju potreb različnih segmentov kupcev in naših zaposlenih, ki delijo naše vrednote.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti:

  • prodajalec
  • mesar
  • pek
  • kuhar
  • skladiščnik

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Bistveno je, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, ki so tudi nam: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja in so ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti, želimo medse privabiti tiste, ki odražajo željo po stalnem učenju in sprejemanju novih izzivov.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Želimo si, da se naši sodelavci dobro počutijo in so zadovoljni na delovnem mestu. Naša najpomembnejša vrednota je zaupanje, zato se nenehno trudimo, da zaposlenim nudimo varno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge, primerno plačilo, možnosti za napredovanje ter možnost usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja. Vsi zaposleni so obravnavani skladno s svojimi interesi, cilji in željami, z usmerjenimi izobraževanji pa večamo njihovo učinkovitost in spodbujamo inovativnost.

 

druzini prijazno-osnovni

 

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov