SPAR Slovenija trgovsko podjetje d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.spar.si

E-NASLOV: zaposlitev@spar.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 4636

Opis podjetja

Smo del mednarodne trgovske verige Spar, ki je danes prisotna na skoraj vseh delih sveta – mednarodno sodelovanje pa nam prinaša številne prednosti tako v trgovinski ponudbi kot tudi v razvoju in znanju. V Sloveniji naš prepoznavni logotip zelene jelke označuje že 101 trgovina, ki jih lahko najdete v skoraj vsakem kraju v Sloveniji, ponosni pa smo tudi na dejstvo, da so nas naši kupci že drugo leto zapored izbrali za prvo trgovino po njihovem mnenju. To smo dosegli s kakovostjo, zanesljivostjo in odgovornostjo do svojih strank in sodelavcev. Kot eden od največjih zaposlovalcev v Sloveniji s širitvijo poslovanja redno nudimo tudi zaposlitvene priložnosti za nove sodelavce.

spar_slika_LJ_2017

 

Glavne dejavnosti podjetja

Svoje trgovine iz lastnega distribucijskega centra oskrbujemo z izdelki priznanih blagovnih znamk in z razvejano družino lastnih znamk ter pekovskih izdelkov.

Organizacijska kultura in klima

Da se pozitivno vzdušje na delovnem mestu vedno odraža tudi v dobrih odnosih s poslovnimi  partnerji in kupci, je dobro znano dejstvo. V Sparu prijetno delovno okolje zagotavljamo tako, da našim zaposlenim nudimo raznolike naloge, ki delo naredijo dinamično, omogočamo jim izobraževanja, dobro delo pa nagradimo. Ker nam je pomemben prav vsak od naših sodelavcev, vsakemu tudi prisluhnemo in se njegovim potrebam prilagodimo v okviru naših zmožnosti.

Naša vizija in cilji

Kot strokovno in razvojno naravnano podjetje je naš cilj ostati oz. še okrepiti naš položaj prve trgovine v Sloveniji po izboru kupcev. Naša rast bo še naprej temeljila na inovativnosti, napredku in zadovoljevanju potreb različnih segmentov kupcev in naših zaposlenih, saj ti s svojo pripadnostjo predstavljajo našo največjo vrednost.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Pri novih sodelavcih nam je najbolj pomemben odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu naše vrednote: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja, želimo medse privabiti ljudi, ki imajo željo po stalnem učenju in sprejemanju novih izzivov.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

  • Delo v prijetnem in dinamičnem delovnem okolju,
  •  Izobraževanja ter možnosti za napredovanje,
  • Dopolnilno pokojninsko zavarovanje.

 

druzini prijazno-osnovni

 

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov