SPAR Slovenija trgovsko podjetje d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.spar.si

E-NASLOV: zaposlitev@spar.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 4500

Opis podjetja

Spar Slovenija d.o.o. smo podjetje, ki se ukvarjamo s trgovinsko dejavnostjo. Smo mednarodno podjetje, del trgovske verige Spar in spadamo v skupino, ki ima sedež v Avstriji. Matično podjetje Spar je z več kot 12.000  poslovalnicami prisotno že v več kot 42 državah sveta. V Sloveniji pa smo v več kot 25 letih delovanja odprli skupaj že 99 poslovalnic po vsej Sloveniji, lani pa se nam je pridružilo še 10 franšiz. Spadamo med največje slovenske zaposlovalce in v prihodnje načrtujemo še širitev svojega poslovanja.

test

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje Spar Slovenija je eden izmed ključnih trgovcev v Sloveniji, prepoznavno po široki paleti kakovostnih izdelkov in storitev ter ugodnih cenah.

Organizacijska kultura in klima

Naša konkurenčna prednost so ljudje, zato v podjetju Spar Slovenija posvečamo veliko pozornosti organizacijski kulturi in klimi v podjetju. Prijetno delovno okolje, odprtost za nove izzive, spodbujanje k inovativnosti, optimizmu in dobri volji, so privlačni za zaposlene. Naše zaposlene v veliki meri odlikuje visoka motiviranost in zavzetost za delo. Vse to se pozitivno odraža tudi v odnosu s poslovnimi partnerji in kupci.

Naša vizija in cilji

Podjetje Spar Slovenija bo s pomočjo visoko strokovnega in razvojno naravnanega dela še razširilo in utrdilo svoj položaj na slovenskem trgu. V prihodnje bomo še naprej širili in posodabljali svojo mrežo trgovin po Sloveniji, saj si prizadevamo biti najboljši in najkonkurenčnejši v svoji panogi.
Rast naše družbe bo temeljila na inovativnosti, napredku in zadovoljevanju potreb različnih segmentov kupcev. Še naprej želimo ostati, utrjevati in širiti svojo prepoznavnost kot cenovno ugoden ponudnik kakovostnih izdelkov in storitev. Svojim kupcem nudimo prijazno postrežbo, veliko izbiro svežih izdelkov, širok izbor izdelkov priznanih znamk in slovenskih proizvajalcev. Velik poudarek dajemo visoki kakovosti vseh ponujenih izdelkov.
Ustvarjamo prijetne delovne razmere za svoje zaposlene, ki predstavljajo s svojo pripadnostjo našo največjo vrednost.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

– Prodajalci
– Mesarji
– Peki
– Skladiščni manipulanti

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

V podjetju Spar Slovenija se zavedamo, da so ljudje naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost, omogoča izobraževanje, napredovanje ter poslovni in osebni razvoj vsakega izmed naših zaposlenih. Tako je naše vodilo medsebojno motiviranje in prenašanje znanja, ki se je z uspešnim timskim delom izkazalo za odlično kombinacijo. Cenimo delo in prispevek vsakega posameznega sodelavca, zato od novih sodelavcev pričakujemo odlično opravljanje svojega dela, lastno iniciativo in angažiranje, učinkovitost in kreativnost, hitrost in fleksibilnost, poštenost in doslednost, zanesljivost, sposobnost timskega dela.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

  • Delo v sodobno opremljenem in prijetnem delovnem okolju,
  • Zaposlitev v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju,
  • Dopolnilno pokojninsko zavarovanje.

 

 

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Gostinstvo in turizem
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov