ŠTAJERSKA GOSPODARSKA ZBORNICA

NASLOV PODJETJA: Ulica talcev 24, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.stajerskagz.si

E-NASLOV: 6

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

Štajerska gospodarska zbornica (v nadaljevanju ŠGZ) je samostojno, prostovoljno, interesno in nepridobitno združenje pravnih in fizičnih oseb, ki na trgu opravljajo pridobitno gospodarsko dejavnost. ŠGZ je leta 2007 pričela delovati kot samostojna regijska zbornica. Naše vodilo pri delovanje je: aktivnos sodelovanje in osebni pristop.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Naše glavne dejavnosti so: uveljavljanje skupnih interesov v cilju spešnega gospodarskega poslovanja zlasti na območju severovzhodne slovenije; izboljševanje poslovne učinkovitosti in konkurenčnosti članov na domačem in tujem trgu; uveljavljanje vpliva članov v družbenem okolju in zlasti v razmerju do države, sindikatov, organov in institucij; izvajanje storitev za pospeševanje gospodarstva, izvajanje javnih pooblastil v skladu z zakonom.

VIZIJA IN CILJI

Vizija ŠGZ je, postati najmočnejša zastopnica interesov gospodarskih subjekov na področju celotne regije. S kakovostnim in skrbnim delom ustvarjamo večje možnosti uspešnega delovanja naših članov na slovenskem kot tudi na tujih trgih. Smo mesto povezovanja prostovoljno povezanih podjetij v regiji in delujemo s ciljem večjega vpliva na oblikovanje takšnih pogojev gospodarjenja, ki bodo omogočali hitrejšo rast, razvoj in konkurenčnost.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Zbornica združuje in povezuje več kot 340 podjetij in podjetnikov iz podravske regije in lahko obiskovalcem ponudi kakovostne informacije o stanju na gospodarskem področju.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov