STANINVEST, družba za poslovanje z nepremičninami, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Gregorčičeva ulica 19, 2000 MARIBOR

INTERNETNA STRAN: www.staninvest.si

E-NASLOV: zaposlitev@staninvest.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 49

Opis podjetja

Staninvest je največja družba za upravljanje z nepremičninami v Mariboru in druga največja v Sloveniji. Ustanovljena je bila leta 1966. Svojo dejavnost opravljamo na območju Mestne občine Maribor in primestnih občinan. Zaupa nam več kot 1300 večstanovanjskih in stanovanjsko poslovnih stavb, v katerih je malenkost manj kot 19.000 stanovanj in poslovnih prostorov. To predstavlja preko 50% vseh večstanovanjskih stavb v Mariboru in okolici, ki po zakonu potrebujejo upravnika. S svojo uspešno poslovno strategije smo tako postavili stabilno poslovno okolje, ki nam zaradi finančne stabilnosti omogoča financiranje vzdrževalnih del iz sprejetih načrtov v stavbah, ki jih upravljamo. Z namenom kvalitetnega izvajanja sklepov ter zastopanja etažnih lastnikov so na nivoju družbe organizirane vse službe: tehnična, pravna, finančna ter splošna. Od leta 2013 svoje storitve nudimo tudi prebivalcem Mestne občine Celje. Poleg več tisoč lastnikov in solastnikov večstanovanjskih stavb, ki jih upravljamo, nam zaupajo tudi: Stanovanjski sklad RS, Slovenske železnice, Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, Ministrstvo za obrambo, Ministrstvo za notranje zadeve ter številne druge pravne osebe.

Glavne dejavnosti podjetja

Naše poslanstvo še naprej ostala biti napreden upravljalec, ki bo svojim stanovalcem in drugim objektom omogočal čim bolj transparentno, pošteno in nemoteno bivanje. Tradicija je vodilo našega uspeha!

Organizacijska kultura in klima

Zavedanje, da so naša poglavitna prednost naši zaposleni igra ključno vlogo pri uspehu našega podjetja. Na tej prednosti bomo s pridom gradili tudi v bodoče in še naprej v odprtem in pozitivnem okolju spodbujali nove ideje in nove pristope k reševanju kompleksnih problemov, s katerimi se vsakodnevno srečujemo. Zaposlene vselej spodbujamo k neprestanemu napredku tako na strokovnem, kot tudi na osebnem nivoju.

Vaša vizija in cilji

Pridobitev novih enot je ključnega pomena, zato so vizija in cilji za prihodnje leto že jasno določeni. Prizadevali si bomo izboljšati kakovost sodelovanja med etažnimi lastniki, predvsem z boljšo komunikacijo in transparentnostjo poslovanja. Izboljšati in povečati pa želimo tudi ponudbo etažnim lastnikom, in sicer z dodatnimi storitvami v primeru obnove stanovanja – referenčni izvajalci. Prav tako pa bi radi svoje poslovanje razširili tudi na druga območja v Sloveniji. Zavedamo se, da je vsaka stavba, vsako stanovanje in vsaka družina zgodba zase. To spoštujemo ob vsakem koraku, ki ga naredimo.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Upravitelj objektov (m/ž), strojni, gradbeni, elektro inženir (m/ž), vzdrževalec (m/ž)

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Poleg strokovnosti, pričakujemo odprtost, pozitivno naravnanost, sveže ideje, prilagodljivost, samoiniciativnost, profesionalen odnos do sodelavcev in strank, ter da v ovirah vidijo predvsem izzive.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Za naše zaposlene skrbimo na dnevni ravni, z zagotavljanjem sodobnega, varnega, zdravega in čistega delovnega okolja. Poskrbimo, da imajo na dosegu roke vso potrebno opremo za opravljanje svojega dela, z dnevnimi stimulacijami in motivacijo, z nenehnim izobraževanjem, ki spodbujajo profesionalno in osebno rast. Spodbujamo pripadnost podjetju, saj lahko le s skupnimi močmi uspemo in našim strankam nudimo servis na najvišjem možnem nivoju.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov