STROJNA tovarna strojev, kmetijstvo, poslovanje z nepremičninami, najemi in svetovanje d.o.o. Maribor

NASLOV PODJETJA: Linhartova ulica 11, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.strojna.si

E-NASLOV: kadri@strojna.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 71

Opis podjetja

Strojna je družba s tradicijo, saj njeni začetki segajo že v leto 1906, ko je industrijalec Eylert v Melju ustanovil remontno delavnico za popravilo tekstilnih strojev. Že takrat se je družba ukvarjala z izdelavo zobnikov in polžastih dvojic. Med drugo svetovno vojno se je družba preselila iz Melja v Linhartovo ul. 11, kjer je še danes. Do leta 1959 je delala družba pod imenom Remont, od takrat dalje pa dela pod imenom STROJNA. S spremembo imena se je za družbo pričelo tudi novo obdobje. Začel se je razvijati lasten proizvodni program in leta 1962 je pričela s serijsko izdelavo zobniških, pozneje pa tudi polžastih gonil. Z leti smo razvili kompleten program pogonske tehnike, ki zajema: zobniška gonila, polžasta gonila, zobniško polžasta gonila, planetna gonila, variacisjka gonila, dvižno vretenska gonila, TA-STA gonila, modificirana gonila, elastične sklopke in elemente pogonske tehnike. Naše proizvodne kapacitete sestavljajo moderni visokoproduktivni stroji, ki omogočajo doseganje visoke kvalitete proizvodnje in izdelavo velikih serij. S stalnim obnavljanjem strojnega parka in uvajanjem najsodobnejše tehnologije pri izdelavi in kontroli zobnikov, polžastih dvojic in ohišij, sledimo zahtevam svetovnega trga in gremo v korak s konkurenčnimi družbami. V našem razvojnem oddelku nastajajo, v sodelovanju z inštituti, tujimi partnerji in fakultetami, vedno novi izdelki pogonske tehnike. Našim kupcem želimo nuditi najsodobnejša in konstrukcijsko najpopolnejša gonila, s tem pa si zagotoviti mesto med najpomembnejšimi svetovnimi proizvajalci pogonske tehnike,regulacij in izvedbo posameznih logističnih linij v proizvodnih celicah. Naš cilj je prepričati stranke s celotno storitvijo po njihovih željah ter zahtevah, upoštevajoč kvaliteto ter pravočasno izdelavo in dostavo. Moderno zasnovan proizvodni park, kontrola kvalitete skozi celotni proizvodni proces, optimalna tehnologija nam omogoča hitro, natančno in cenovno ugodno produkcijo.
Po najmodernejši tehnologiji obdelujemo le najboljše materiale. STROJNA je prepoznana po visokokvalificiranih sodelavcih, kontroli in testiranjih. Karkoli proizvajamo za Vas, naj bo redna masovna proizvodnja ali deli po Vašem naročilu, se zmeraj trudimo delo optimizirati in biti orientirani h kupcu in njegovim željam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glavne dejavnosti podjetja

Naš tim vrhunskih strokovnjakov vam v sodobno opremljenih prostorih na sodobnih strojih in opremi nudi naslednje storitve: izdelava gonil lastnega programa, izdelava zahtevnih elementov po naročilu, servis gonil vseh proizvajalcev, razvoj novih gonil po željah kupcev.

Organizacijska kultura in klima

Organizacijsko je podjetje Strojna Maribor d.o.o. razdeljena na komercialni, tehnični in splošni sektor. Komercialni sektor predstavlja prodaja, zastopstva, nabava in skladišče. Splošni sektor predstavlja računovodstvo, kadrovska, pravna in informacijska služba. Tehnični sektor pod vodstvom Vodje tehničnega sektorja združuje razvoj, konstrukcijo, tehnološko pripravo dela in proizvodnjo po oddelkih: žagarna, strugarna, rezkarna ozoblenje, brusilnica, montaža, kot ločen oddelek pa je kontrola kakovosti.

Naša vizija in cilji

S stalnim obnavljanjem strojnega parka in uvajanjem najsodobnejše tehnologije pri izdelavi in kontroli zobnikov, polžastih dvojic, ohišij in drugih elementov  sledimo zahtevam svetovnega trga in gremo v korak s konkurenčnimi podjetji. V našem razvojnem oddelku nastajajo, v sodelovanju z inštituti, tujimi partnerji in fakultetami, vedno novi izdelki pogonske tehnike. Našim kupcem želimo nuditi najsodobnejša in konstrukcijsko najpopolnejša gonila, s tem pa si zagotoviti mesto med najpomembnejšimi svetovnimi proizvajalci pogonske tehnike.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

1. KONSTRUKTER GONIIL – RAZVOJNIK,

2.TEHNOLOG,

3. SAMOSTOJNI KOMERCIALIST ,

4. STROJNI MEHANIK,

5. MONTER GONIL – MEHATRONIK,

6. POSLUŽEVALEC STROJEV,

7.BRUSILEC (KLASIČNO OKROGLO BRUŠENJE, CNC BRUŠENJE),

8. STRUGAR (KLASIKA), CNC STRUGAR, CNC REZKALEC

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcem pričakujemo : ciljno orientiranost, resnost in odgovornost do dela, jasno zastavljene cilje pri svojem delu, poštenost ter željo po nenehnem izpopolnjevanju.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Svojim – bodočim zaposlenim ponujamo inovativno in stabilno delovno okolje, finančno varnost v smislu redne plačilne discipline, možnost napredovanja in izobraževanja, možnost dokazovanja svojih sposobnosti ter možnost nagrajevanja.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov