Symphony EYC, računalniški sistemi in programske rešitve, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani

INTERNETNA STRAN: www.eyc.com

E-NASLOV: job.SI@eyc.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 40

Opis podjetja

Z bogatimi, več kot 25-letnimi izkušnjami na področju informacijske podpore trgovinske dejavnosti in logistike je SymphonyEYC vodilni svetovni ponudnik programskih rešitev in storitev za optimizacijo poslovnih in logističnih procesov v celotni oskrbovalni verigi. Med SymphonyEYC strankami je 15 od 30 največjih trgovcev na svetu, tisoče maloprodajnih trgovskih znamk ter več sto nacionalnih in regionalnih verig.

Podjetje nudi svojim strankam napredne programske rešitve in storitve za upravljanje in analizo ter načrtovanje blagovnih kategorij in poenoteno programsko platformo G.O.L.D., ki je vodilna v svoji panogi. Širok nabor rešitev in storitev podjetja SymphonyEYC omogoča strankam natančno usmerjene asortimane prek vseh prodajnih kanalov, podporo pri zanesljivem in odzivnem poslovanju v prodaji na drobno in debelo ter izvajanju procesov v oskrbovalni verigi in s tem hitre rezultate pri pospeševanju donosnosti naložbe.

SymphonyEYC, del korporacije Symphony Technology Group, je nastalo leta 2012 z združitvijo podjetij Aldata in EYC in je strateški partner nekaterih največjih svetovnih trgovskih in potrošniških blagovnih znamk, nacionalnih trgovcev na debelo in podjetij za distribucijo ter regionalnih trgovskih verig. Podjetje s skupaj več kot 600 zaposlenimi svoje storitve nudi več kot 1200 trgovcem na drobno in debelo v več kot 70 državah Evrope, Severne in Južne Amerike ter Azije.

V naši regiji nam zaupajo: Mercator, Atlantic Grupa, Nelt, Ledo, Alshaya, Unilever, Henkel in številni drugi.

Glavne dejavnosti podjetja

SymphonyEYC nudi programske rešitve za podporo in optimizacijo procesov v oskrbni verigi, upravljanju in analizi ter načrtovanju blagovnih kategorij in s tem zagotavljanju boljših nakupnih izkušenj potrošnikov.

Podjetje nudi napredne storitve za analizo obnašanja kupcev in poenoteno programsko platformo G.O.L.D., ki je vodilna v svoji panogi. Širok nabor rešitev in storitev podjetja SymphonyEYC omogoča strankam: natančno usmerjene asortimane prek vseh prodajnih kanalov, podporo pri zanesljivem in odzivnem poslovanju v prodaji na drobno in debelo ter izvajanju procesov v oskrbovalni verigi in hitre rezultate pri pospeševanju donosnosti naložbe.

Organizacijska kultura in klima

SymphonyEYC je visoko tehnološko napredno mednarodno podjetje, ki povezuje lokalno in globalno strokovnjake na največjih svetovnih projektih.

Delovno okolje je mednarodno, dinamično in zaposlenim ponuja možnost spoznavanja z zadnjimi poslovnimi trendi na področju trgovine in logistike ter tehnološkimi novitetami.

Vaša vizija in cilji

Vizija SymphonyEYC je postati največji proizvajalec programske opreme za trgovinsko dejavnost ter distribucijo blaga široke potrošnje ter s tem pridobiti na svojem segmentu prevladujočo pozicijo.

Vizija SymphonyEYC Slovenija znotraj globalne korporacije, je prevzeti vodilno vlogo v okviru SymphonyEYC grupacije na segmentu podpore in uvajanja G.O.L.D. programske opreme.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Podjetje išče nove sodelavce za delovno mesto:

  • Aplikativni svetovalec (junior),
  • Tehnični svetovalec (junior),
  • Razvojni inženir (junior).

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da bodo imeli ustrezno tehnično znanje, močno razvite komunikacijske sposobnosti, da bodo samoiniciativni, učinkoviti in delavni ter imeli široko in odprto razmišljanje. Zelo dobro znanje angleškega jezika ter vozniški izpit B kategorije.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlenim ponujamo možnost uveljavitve v vodilnem mednarodnem, visoko tehnološko naprednem podjetju. Ponujamo delo v mednarodnem okolju , sodelovanje v ekipi mladih, zagnanih in dinamičnih sodelavcev.

Zaposleni pridobijo:
– poglobljen vpogled v poslovanje svetovnih trgovcev na drobno in proizvajalcev ter obnašanje potrošnikov,
– izkušnje in najboljše prakse glede optimizacije na področju oskrbnih verig,
– možnost sledenja najsodobnejšim tehnologijam.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov