SymphonyEYC d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani

INTERNETNA STRAN: https://www.symphonyretailai.com/

E-NASLOV: job.si@symphonyretailai.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 49

Opis podjetja

Z bogatimi, več kot 25-letnimi izkušnjami na področju informacijske podpore trgovinske dejavnosti in logistike je SymphonyEYC vodilni svetovni ponudnik programskih rešitev in storitev za optimizacijo poslovnih in logističnih procesov v celotni oskrbovalni verigi. SymphonyEYC je del korporacije Symphony Technology Group,ki je nastalo leta 2012 z združitvijo podjetij Aldata in EYC in je strateški partner nekaterih največjih svetovnih trgovskih in potrošniških blagovnih znamk, nacionalnih trgovcev na debelo in podjetij za distribucijo ter regionalnih trgovskih verig. Podjetje skupaj z več kot 1000 zaposlenimi svoje storitve nudi več kot 1200 trgovcem na drobno in debelo v več kot 70 državah Evrope, Severne in Južne Amerike ter Azije.

V naši regiji nam zaupajo naslednje stranke: Action, Atlantic Grupa, BTC, Gavrilović, Henkel, KIT Commerce, Ledo, Mercator, Nelt, Profi, Rema, SportVision, Unilever, Univerexport, Violeta in številni drugi.

Glavne dejavnosti podjetja

SymphonyEYC nudi programske rešitve za podporo in optimizacijo procesov v oskrbovalni verigi, upravljanju in analizi ter načrtovanju blagovnih kategorij in s tem zagotavljanju boljših nakupnih izkušenj potrošnikov.

Skozi poenoteno programsko opremo G.O.L.D. nudi napredne storitve za analizo obnašanja kupcev. Širok nabor rešitev in storitev podjetja SymphonyEYC omogoča strankam: natančno usmerjene asortimane prek vseh prodajnih kanalov, podporo pri zanesljivem in odzivnem poslovanju v prodaji na drobno in debelo ter izvajanju procesov v oskrbovalni verigi in hitre rezultate pri pospeševanju donosnosti naložbe.

Organizacijska kultura in klima

SymphonyEYC je visoko-tehnološko napredno mednarodno podjetje, ki povezuje tako lokalno kot tudi globalno, strokovnjake na največjih svetovnih projektih. SymphonyEYC s poslovno strategijo beleži vsakoletno uspešno rast in temu ustrezno tudi aktivno širi svojo ekipo. Delovno okolje je inovativno, mednarodno orientirano, dinamično in zaposlenim ponuja možnost spoznavanja globalnih poslovnih trendov na področju trgovine in logistike ter tehnoloških novitet.

Naša vizija in cilji

Vizija Symphony GOLD je postati največji svetovni proizvajalec programske opreme za trgovinsko dejavnost ter distribucijo blaga široke potrošnje ter s tem pridobiti in obdržati na svojem segmentu prevladujočo pozicijo.

Vizija SymphonyEYC d.o.o. znotraj globalne korporacije, je prevzeti vodilno vlogo v okviru SymphonyEYC grupacije na segmentu podpore in uvajanja G.O.L.D. programske opreme.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

V podjetju skladno s poslovno strategijo skrbno načrtujemo nove zaposlitve in s tem potrebe po novih sodelavcih. Pošljite nam elektronsko sporočilo na job.si@symphonyretailai.com s pripetim CV  in motivacijskim pismom ter se s tem vpišite v našo zaposlitveno bazo.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

V podjetju SymphonyEYC vsakodnevno stremimo k izboljšanju in doseganju najboljših poslovnih rezultatov. Svojo poslovno odličnost pa ustvarjamo skupaj z zaposlenimi, ki imajo sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in so željni spoznavati poslovne prakse največjih svetovnih trgovcev. V svoje vrste želimo privabiti strokovnjake, ki bodo v našem delu našli nove izzive in postali del naše ekipe. Želimo si sodelavcev, ki izražajo osebne vrednote, ki so pomembne tudi organizacijskem okolju podjetja.

Od novih sodelavcev pričakujemo, ustrezno tehnično in poslovno znanje, močno razvite komunikacijske sposobnosti in pozitivno naravnano osebnost, samoiniciativnost, učinkovitost in odprto razmišljanje. Znanje angleškega jezika ter vozniški izpit B kategorije.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Kot inovativno, k razvoju usmerjeno podjetje, SymphonyEYC ponuja nove zaposlitvene priložnosti vsem tistim, ki si želijo dela v uveljavljenem, vodilnem mednarodnem, visoko tehnološko naprednem podjetju.

Zaposleni pridobijo:

  • Priložnost osebnega in profesionalnega razvoja v visoko tehnološko naprednem podjetju, vodilnem na segmentu oskrbnih verig in upravljanja z blagovnimi kategorijami,
  • poglobljen vpogled v poslovanje svetovnih trgovcev na drobno, proizvajalcev ter navad potrošnikov,
  • priložnost dela v inovativnem okolju, usmerjenemu v razvoj in napredek v ekipi mladih, zagnanih in dinamičnih sodelavcev,
  • izobraževanje in usposabljanje,
  • stimulativno nagrajevanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Vodenje, svetovanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov