Tajfun Planina d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Planina pri Sevnici 41a, 3225 Planina pri Sevnici

INTERNETNA STRAN: www.tajfun.com

E-NASLOV: tina.zupanc@tajfun.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 225

Opis podjetja

Podjetje Tajfun Planina d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1967. S prodajno mrežo v več kot 50 državah po vsem svetu, učinkovitim servisom in poprodajno podporo zagotavljamo celovite rešitve na področju gozdarske mehanizacije. Naš osnovni proizvodnji program obsega eno- in dvobobenske gozdarske vitle, rezalno-cepilne stroje, mobilne gozdarske žičnice, traktorska dvigala in gozdarski informacijski sistem TajGO ter dodatno gozdarsko opremo.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja gozdarske mehanizacije: vitli, rezalno cepilni stoji, gozdarske prikolice, traktorsko hidravlično dvigalo,…

Organizacijska kultura in klima

Našo organizacijsko strukturo sestavljajo sledeča področja: razvoj, prodaja, poprodaja, marketing, informatika, finance, nabava, proizvodnja in splošno-kadrovsko področje. Vsako področje ima svojega vodjo, kljub temu pa dajemo poudarek na medsebojnem sodelovanju in povezovanju v projektne time. Po kar zahtevnem obdobju, ki smo ga imeli v našem podjetju, se zadeve postavljajo na svoje mesto. Ko je potrebno, zaposleni stopimo skupaj in pokažemo, kaj podjetje zmore in zna.

Naša vizija in cilji

Vizija Tajfuna je z intenzivnim razvojem postati vodilni proizvajalec gozdarske mehanizacije v svetu. Poslanstvo podjetja se kaže v razvoju, proizvodnji in trženju gozdarske mehanizacije, ki je namenjena učinkovitemu, varnemu in ekološko prijaznemu postopku pridobivanja in obdelave lesa.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Trenutno želimo zapolniti sledeča delovna mesta:

  • Vodja proizvodnje
  • Delavec v proizvodnji
  • Logistik
  • Upravljalec CNC strojev in robotov.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcem pričakujemo sposobnost delati v timu. Biti morajo zavzeti za svoje delo, fleksibilni, zanesljivi, odgovorni, natančni, iznajdljivi in imeti interes za učenje novih stvari.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

V našem podjetju zaposlene dvakrat letno peljemo na izlet (enodnevnega in večdnevnega). Organiziramo smučanje, zaključni piknik, novoletno zabavo, Dedka mraza za otroke, praznujemo dan žena, obdarimo novorojenčke naših sodelavk. Dvakrat tedensko je na voljo telovadnica za rekreacijo. Naši zaposleni imajo razne popuste v različnih termah, na bowlingu, v fitnessu… Dnevno imajo na voljo toplo malico, ki jo pripravljamo v lastni kuhinji.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov