Tajfun Planina d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Planina pri Sevnici 41a, 3225 Planina pri Sevnici

INTERNETNA STRAN: www.tajfun.com

E-NASLOV: tina.zupanc@tajfun.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 235

Opis podjetja

Podjetje Tajfun Planina d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1967. S prodajno mrežo v več kot 50 državah po vsem svetu, učinkovitim servisom in poprodajno podporo zagotavljamo celovite rešitve na področju gozdarske mehanizacije. Naš osnovni proizvodnji program obsega eno- in dvobobenske gozdarske vitle, rezalno-cepilne stroje, mobilne gozdarske žičnice, hidravlična dvigala, gozdarske prikolice, viseča dvigala in gozdarski informacijski sistem TajGO ter dodatno gozdarsko opremo.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja gozdarske mehanizacije: Gozdarski vitli, rezalno cepilni stoji, hidravlična dvigala, gozdarske prikolice, mobilne gozdarske žičnice, viseča dvigala, gozdarski informacijski sistem TajGO, dodatna gozdarska oprema …

Organizacijska kultura in klima

V podjetju Tajfun se zavedamo, v kolikšni meri zdrava organizacijska kultura in pozitivna klima med zaposlenimi vplivata na vsesplošno uspešnost organizacije. Lojalnost in pripadnost podjetju sta močni vrednoti našega podjetja, na kateri smo zelo ponosni.  Zaposleni se namreč poistovetijo s podjetjem, se počutijo »domače« ter se zavedajo, da s svojim delom prispevajo k uspešnosti podjetja. Z ugodnimi in fleksibilnimi delovnimi pogoji, številnimi dodatnimi ugodnostmi in posluhom za zaposlene si prizadevamo ustvarjati notranjo motivacijo, ki skupaj z zagnanostjo in povezanostjo zaposlenih ustvarja pozitivno delovno klimo.

Naša vizija in cilji

Vizija Tajfuna je z intenzivnim razvojem postati vodilni proizvajalec gozdarske mehanizacije v svetu. Poslanstvo podjetja se kaže v inovativnem razvoju, proizvodnji in trženju  gozdarske mehanizacije, ki je namenjena učinkovitemu, varnemu in ekološko prijaznemu postopku pridobivanja in obdelave lesa ter s svojo široko, tehnološko napredno, izdelčno paleto zagotoviti celovito rešitev v panogi lesno-predelovalne industrije.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Trenutno želimo zapolniti sledeča delovna mesta:

  • Pravnik
  • Delavec v proizvodnji (montaža)
  • Upravljalec CNC strojev in robotov.
  • Vzdrževalec.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcem pričakujemo sposobnost timskega dela. Biti morajo zagnani, prilagodljivi, zanesljivi, odgovorni, natančni, iznajdljivi, samoiniciativni in imeti interes za učenje novih stvari.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

V našem podjetju se trudimo ustvarjati dobro vzdušje, povezanost med zaposlenimi in ugodne, družinam prijazne delovne pogoje. Za delovna področja, ki niso vezana na proizvodnjo, je določen fleksibilen delovni čas. Nudimo možnost dodatnih izobraževanj, omogočamo razvoj in napredovanja zaposlenih ter nagrajujemo uspešnost. Ob ugodnem poslovnem rezultatu zaposlene konec leta razveselimo z božičnico. Enkrat letno zaposleni odpotujemo na večdnevni izlet, družimo pa se tudi na zimskem športnem dnevu, poletnem pikniku, prednovoletni zabavi, praznujemo dan žena, obdarimo novorojenčke zaposlenih ter organiziramo prednovoletno prireditev in obdarovanje za otroke zaposlenih. Dnevno zaposlenim nudimo toplo malico, pripravljeno v lastni kuhinji.

Kategorije:
  • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov