Telemarketing, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Tržaška c. 40, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.telemarketing.lt/si

E-NASLOV: maja.petek@telemarketing-slovenia.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 22

Opis podjetja

V Sloveniji smo eno najboljših podjetij, ki se ukvarja s telefonsko prodajo in izvajanjem storitev za pravne osebe. Odlikujejo nas profesionalnost, odgovornost dosegati zastavljene cilje, sledenje novim trendom in nenehno izpolnjevanje z novimi znanji.

Glavne dejavnosti podjetja

Specializirani smo v prodaji izdelkov preko telefona fizičnim in pravnim osebam. Izvajamo tudi storitve za izvozna in proizvodna podjetja.

Organizacijska struktura in klima

Organizacijska kultura v našem podjetju je zelo preprosta. Telefonski prodajni agenti neposredno sodelujejo s svojo vodjo, ki jih uči neposredne prodaje in skrbi za organizacijo delovnega procesa. Gojimo kulturo preprostosti in optimizma.

Naša vizija in cilji

Stremimo k temu, da postanemo eden najboljših kanalov za nakupovanje za naše stranke, ter delodajalec, ki je cenjen zaradi dobrega in varnega delovnega okolja. Želimo si postati podjetje s stalno rastjo.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Telefonski prodajni agent

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Iščemo ljudi, ki uživajo delati s strankami.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim ponujamo delo od ponedeljka do petka, proste vikende in dela proste praznike. Delo poteka v mirnem delovnem okolju, z zagotovljenim parkirnim prostorom, prigrizki in kavo in več kot enournim časom za počitek.

Kategorije:
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov