Tenzor, podjetje za varovanje premoženja, storitve in trgovino, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Mariborska cesta 13, 2250 Ptuj

INTERNETNA STRAN: www.tenzor.si

E-NASLOV: frs@tenzor.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 54

Opis podjetja

Podjetje Tenzor že vse od leta 1993 na slovenskem trgu uspešno izvaja storitve naprednega tehničnega varovanja. Z ustanavljanjem povezanih podjetij v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije je podjetje pričelo leta 2001. V letu 2005 so se podjetja povezala v Skupino Tenzor, da bi v večji meri izkoristila skupni potencial in naročnikom nudila celovitejše storitve. Interdisciplinarno timsko delo je stalnica v skupini Tenzor.

Podjetje Tenzor, d. o. o., s sedežem na Ptuju ima 5 hčerinskih podjetjih v 5 različnih državah: Albaniji, Hrvaški, Makedoniji, Srbiji in Sloveniji. Matično podjetje v Sloveniji zaposluje več kot 50 ljudi, strokovnjakov na svojem področju dela, kar predstavlja polovico kadra v celotni skupini Tenzor.

S svojo odgovornostjo in strokovnostjo zagotavlja celovite napredne rešitve v načrtovanju in izvajanju:
– varnostnih sistemov za varovanje ljudi in premoženja,
– inteligentnih transportnih sistemih – ITS,
– avtomatizacije zgradb,
– sistemov upravljanja turističnih objektov in
– poslovne inteligence in tehnoloških rešitev za marketing.

Strateško pozicijo podjetja zagotavljata lastni razvojni in projektantski oddelek, ki omogočata visoko tehnološke rešitve, ki so zasnovane po meri naročnika.

Dolgoletne izkušnje in akumulirano pridobljeno znanje so vodili do razvoja lastnih blagovnih znamk REMS (Retail Event Managment System), iEMS (Industry Event Managment System) Callisto (napredni video nadzorni sistemi in video detekcija).
Smernice lastnih blagovnih znamk so združevanje posameznih sistemov v celovite rešitve obvladovanja s tveganji, optimizacijo poslovanja in povečanje dobička.

Lastni razvojni center omogoča razvoj specializiranih rešitev, strojne ali programske opreme, po želji naročnika in prilagoditev obstoječe standardne opreme v specifično okolje. Rešitve lastnega razvojega centra so:
– termoskener – varnostni pregled tovornih vozil,
– sistem za prepoznavo registrskih tablic,
– sistem štetja ljudi,
– detektor napačne smeri prehoda,
– knjigomat,
– platforma REMS (Retail Event Managment System),
– platforma iEMS (Industy Event Managment System),
– platforma FEMS (Fuel Event Managment System),
– sistem nadzora oddaljenih lokacij,
– centralno nadzorni sistem po meri in
– vmesniki za integracijo različnih varnostnih sistemov.

Z lastnim projektivnim oddelkom so naročnikom zagotovljene projektne dokumentacije v vseh fazah izvajanja, ki temeljijo na splošnih tehničnih normativih, standardih in predpisih.

Rešitve podjetja Tenzor so oplemenitene z rezultati dolgoletnih izkušenj in znanj na področju zagotavljanja rešitev za trgovine in trgovske centre, nastanitvene, termalne in spa objekte, bencinske servise, banke, skladišča, industrijske objekte, objekte javne uprave (knjižnice, šole, univerze, sodišča, …), prometne rešitve ter rešitev poslovnih stavb.

Letos, v septembru, podjetje Tenzor obeležuje 25. obletnico delovanja. Zavedamo se, da samo skupaj lahko gradimo zgodbo o uspehu tako naših strank, zaposlenih, družbenega okolja in podjetja. Smo prejemniki Certifikata za bonitetno odličnost AAA.

Glavne dejavnosti podjetja

Celovite napredne rešitve v načrtovanju in izvajanju varnostnih sistemov, inteligentni transportni sistemi, avtomatizacija zgradb in upravljanje turističnih objektov.

Organizacijska kultura in klima

Krepiti zavest o tem, da je zadovoljen, samoinciativen in samostojen zaposlen ključnega pomena za podjetje in mu prinaša dodano vrednost in korist. Z željo po zadovoljstvu vseh deležnikov v procesu sodelovanja stremimo k naslednjim vrednostam: ZADOVOLJSTVU STRANK IN ZAPOSLENIH, LOJALNOSTI ZAPOSLENIH, VARNOSTI, ZAUPNOSTI IN INOVATIVNOSTI.

Vizija in cilji

Vizija skupine Tenzor je prerasti v vodilnega ponudnika visoko tehnoloških integriranih rešitev na področju tehničnega varovanja, upravljanja prometa, upravljana zgradb in turističnih objektov ter poslovne inteligence. Postati želi sinonim za kakovost, strokovnost, tehnično dovršenost in zanesljivost na trgih srednje in jugovzhodne Evrope.
Vsa leta delovanja skrbimo, da so naše storitve na visoki ravni, od razvoja rešitev po meri, projektiranja, elektroinstalacij, izvedbe tehničnih rešitev in vzdrževanja.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

1. VODJA PROJEKTOV – inženirski kader z znanjem iz elektro področja,

2. PROJEKTANTE VARNOSTNIH SISTEMOV,

3. PROGRAMERJE,

4. RAZVOJNE INŽENIRJE,

5. MONTERJE-SERVISERJE/VARNOSTNE TEHNIKE – tehnični kader z posedovanjem znanja iz elektrotehnike, računalništva, strojništva ali mehatronike,

6. ELELKTROINŠTALATERJE.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Odgovoren, ustrezno izobražen kader s pozitivnim odnosom do dela, ki lahko sledi zahtevam trga glede na zastavljeno vizijo podjetja- ohraniti status visoko kakovostnega ponudnika sistemov na področju varovanja, avtomatizacije zgradb in interligentnih sistemov, ki jih odlikuje vrhunska kakovost ter tehnološka in izvedbena dovršenost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

1. Dinamično delovno okolje, kjer ima vsak posameznik možnost osebne rasti. Zaposlenim nudimo možnost informativnega in formalnega usposabljanja (doma in v tujini), ki se prilagaja usposobljenosti zaposlenega, njegovi funkciji v podjetju, osebnostim lastnostim in željam po razvoju.

2. Dolgoročno stabilno zaposlitev s spoštovanjem delovno-pravne zakonodaje.

3. Druženje zaposlenih na različnih družabno-športnih dogodkih.

4. Družinska srečanja zaposlenih (pikniki, obdarovanje otrok).

5. Plačilo premije za prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje po 1 letu zaposlitve.

obnovljen nadzorni center Hrušica (1)

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Transport, nabava, logistika
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov