TERME KRKA, zdraviliške, turistične in gostinske storitve, d.o.o., Novo mesto

NASLOV PODJETJA: Novi trg 1, 8501 Novo mesto

INTERNETNA STRAN: www.terme-krka.com

E-NASLOV: vanja.urbancic@krka.biz

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 575

 OPIS PODJETJA

Družba Terme Krka je del skupine Krka. Smo eno vodilnih turističnih podjetij v Sloveniji in združujemo Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Hotele Otočec in Hotel Krka v Novem mestu, pod naše okrilje pa spadata tudi obmorski center Talaso Strunjan in Golf Grad Otočec.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

V Termah Krka se ponašamo z visoko kakovostjo storitev in osebnim pristopom do vsakega posameznika. S pestro ponudbo tako zdravstvenih in sprostitvenih kot tudi gostinskih, športno-rekreacijskih in počitniških storitev pomagamo gostom pri njihovih prizadevanjih za prijetnejše, ustvarjalnejše in bolj zdravo življenje.

 

DELOVNA MESTA, KI JIH ŽELIMO ZAPOLNITI

  • diplomirana medicinska sestra, fizioterapevt, vzdrževalec, kuhar, natakar, sobarica – čistilka

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo pripravljenost na delo tudi ob manj ugodnem delovnem času (popoldne, med vikendi in prazniki), fleksibilnost, znanje tujih jezikov, ustvarjalnost.

 KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Zagotovljeno parkirno mesto, brezplačna prehrana, rast in osebni razvoj, možnost učenja in napredovanja, delo v prijetnem okolju, dobre delovne razmere, redno plačilo.

Kategorije:
  • Gostinstvo in turizem
  • Zdravstvo, nega
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov