Terme Olimia

NASLOV PODJETJA: Zdraviliška cesta 24

INTERNETNA STRAN: www.terme-olimia.com

E-NASLOV: kariera@terme-olimia.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 310

Opis podjetja

Odkrijte blagodejni učinek termalne vode in moč narave! Raziščite čarobni svet Wellnessa Orhidelia, ne zamudite sproščujočih tretmajev v wellness centrih, uživajte v bogatih savna programih, naučite se vse o filozofiji selfnessa ter rešite zdravstvene težave s pomočjo sodobne in alternativne medicine.

Glavne dejavnosti podjetja

Celovita wellness ponudba z najprestižnejšim Wellnessom Orhidelia, odlični zdravstveni programi, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, možnosti rekreacije, čist zrak in mir sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia.

Vizija in cilji

Naša organizacija s storitvami na področju sprostitve, oddiha, zdravja, lepote in dobrega počutja uresničuje svoje poslanstvo in ustvarja rezultate. Z vlaganjem v nove projekte in v nova znanja, s pogledom v prihodnost, smo in bomo ostali edini prepoznavni ponudnik dobrega počutja in prerojenega življenja.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

V Termah Olimia iščemo nove zaposlene na področju gostinstva (natakarje in kuharje), v hotelih, na področju wellnessa, bazenov in vzdrževanja.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Želimo si ambiciozne, dinamične in ustvarjalne sodelavce, s sanjami o kariernem razvoju, osebni rasti in nenehni želji po učenju. ZA NAŠ NADALJNJI RAZVOJ, USPEH IN PREPOZNAVNOST POTREBUJEMO ZAPOSLENE, ki imajo nove ideje in nam bodo z drugačnimi pristopi POMAGALI GRADITI USPEŠNO PRIHODNOST.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Novim sodelavcem bomo poleg rednega plačila in stimulacije zagotovili tudi bogat nabor ostalih ugodnost v sklopu skupine Term Olimia.

Kategorije:
  • Gostinstvo in turizem
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov