TiPovej, Zavod za ustvarjalno družbo

NASLOV PODJETJA: Trg prekomorskih brigad 1, 1000 ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.tipovej.org

E-NASLOV: tipovej@siol.net

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 2

Opis organizacije

TiPovej!, Zavod za ustvarjalno družbo je bil ustanovljen leta 2005 z namenom širjenja kulture ustvarjalnosti, usposabljanja za uresničevanje idej in prispevanja k oblikovanju ustvarjalne družbe.

TiPovej! je izobraževalna organizacija s statusom mladinske organizacije v javnem interesu. Ukvarjamo se z razvijanjem idej in ustvarjalnega razmišljanja, z vzpostavljanjem ustvarjalnega okolja in s podporo ustvarjalnim posameznikom, organizacijam ter projektom.

V šolah, nevladnih organizacijah in podjetjih TiPovej! izvaja delavnice in treninge, s katerimi udeležencem pomagamo poiskati lastno ustvarjalnost, jih učimo ustvarjalno razmišljati in s skupinskim delovanjem iskati nove rešitve.

TiPovej! je za mlade odlična izhodiščna točka za osebni uspeh. Pomaga jim na poti k samouresničitvi, tako, da jih nauči ustvarjalno razmišljati in uresničevati ideje ter jih opogumiti za postavljanje ambicioznih ciljev in uresničevanje sanj.

TiPovej! skozi nacionalne in mednarodne projekte, samostojno in v partnerstvih uporablja metode neformalnega in izkustvenega učenja, promovira ustvarjalnost kot vrednoto in pomaga ljudem k samouresničitvi.

TiPovej! verjame, da imajo ljudje, ki znajo jasno predstaviti svoje ideje več možnosti za uspeh. Več ljudi je sposobnih uresničiti svoje ideje, bolj razvita in uspešna je družba.

TiPovej! želi Slovenijo narediti ugodno za uresničevanje idej, ustvariti družbeni prostor, kjer se bodo dobre ideje spreminjale v projekte, v organizacije in se uresničevale. Vzpostaviti in vzdrževati hočemo okolje, ki je varno, tolerantno in prijazno do sprejemanja ter uresničevanja idej.

Glavne dejavnosti organizacije

Izobraževanje:

  • delavnice,
  • treningi ,
  • mentorstvo.

Vaša vizija in cilji

Naša vizija: Najboljša izobraževalna organizacija za mlade, ki želijo spremembo, napredek in aktivacijo.

Usposabljamo tudi vse, ki želijo vrhunsko delati z mladimi po metodah ustvarjalnega učenja. Naš cilj: vzpostaviti in izvajati program Šola za Lajf po slovenskih šolah.

 

Kategorije:
  • Ostali razstavljavci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov