TOPORŠ ORODJA IN NAPRAVE D.O.O.

NASLOV PODJETJA: SREDNJA BELA 49D, 4205 PREDDVOR

INTERNETNA STRAN:

E-NASLOV: 9

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Prijetno delovno okolje na sedežu podjetja.

OPIS PODJETJA

Orodjarna Toporš deluje že od leta 1975. Najprej je bila organizirana kot obrtna delavnica, od leta 1992 pa je organizirana kot družba z omejeno odgovornostjo. V podjetju Toporš d.o.o. nas je trenutno 9 zaposlenih. Podjetje se že od samega začetka ukvarja z izdelavo orodij za brizganje plastike, občasno izdelamo tudi kakšno orodje za tlačni liv ali štanco. V zadnjem desetletju smo postali tudi priznani proizvajalec dvokomponentnih orodij za brizganje plastike. Kupci nas poznajo po kakovostnih in natančnih izdelkih, po izdelavi tehnično zahtevnejših izdelkov, po izdelavi dvokomponentnih orodjih in orodij za zunanje vizualne kose. Odlikuje nas tudi hitra odzivnost pri izdelavi sprememb in popravil na orodjih.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Podjetje se ukvarja z izdelavo orodij za brizganje plastike za znane kupce.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Ključni dejavnik pri uspehu našega podjetja predstavljajo naši zaposleni. S svojo lojalnostjo in medsebojnim komuniciranjem rešujemo vsakodnevno problematiko, da dosežemo skupne cilje. Pred težavami ne bežimo, ampak nam predstavljajo izziv. Pozitivna klima ugodno vpliva na zaposlene ter pripomore k hitrejšemu doseganju naših ciljev.

VIZIJA IN CILJI

Vizija našega podjetja je, da ponudimo tudi izdelavo zahtevnejših orodij večjih dimenzij in s tem povečamo naš tržni delež. Želimo si rast poslovanja, da bomo lahko z ustvarjenimi prihodki investirali v nakup svojih lastnih prostorov in nove tehnološke opreme. Poslanstvo našega podjetja je še naprej nuditi kakovostne izdelke v dogovorjenem časovnem roku. Naročnikom želimo še naprej nuditi hitro odzivnost pri izdelavi sprememb in popravil na orodjih. V domačem okolju pa želimo imeti še vedno vlogo delodajalca.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

1. Konstruiranje orodij za brizganje plastike, tehnološka priprava, CAD/CAM
2. Operater na CNC obdelovalnih strojih

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Zaposleni predstavljajo enega ključnih dejavnikov uspeha v našem podjetju. Trudimo se, da uskladimo želje zaposlenih z interesi podjetja. To rešujemo z medsebojno komunikacijo. Želimo si pozitivno naravnane sodelavce, katerim nekaj novega ne pomeni strah ampak izziv, ki ga želijo sprejeti in rešiti. Pričakujemo, da bo naš novi sodelavec samoiniciativen in ustvarjalen. Od novih sodelavcev pričakujemo veselje do dela, zanesljivost in timsko delo.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlenim nudimo zaposlitev za nedoločen čas, socailno varnost in redno stimulativno plačilo za opravljeno delo. Nudimo urejeno delovno okolje in prijetno delovno klimo. Nudimo tudi možnost učenja in nagrajevanja.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona12

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov