TREVES d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Bič 16, Trebnje

INTERNETNA STRAN: www.treves-group.com

E-NASLOV: zaposlitev@treves-group.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 122

Opis podjetja

TREVES, Tovarna notranje opreme za vozila, d. o. o. je ustanovljen leta 2005 s strani globalno uspešnega podjetja TREVES S.A. iz Francije, ki ima 43 proizvodnih podjetij v 20 državah in zaposluje preko 7.000 ljudi. Globalno podjetje TREVES je ključni partner v avtomobilski industriji, ki razvija in proizvaja številne avtomobilske komponente za svetovne avtomobilske znamke kot so: Peugeot-Citroën, Renault, Nissan, Volkswagen, Seat, Skoda, BMW, Honda, Toyota, General Motors, Ford, Suzuki, Maruti, Tata, Jaguar, Land Rover … TREVES ima tesen odnos s svojimi kupci, ki jim nudi inoviranje vgradnih komponent, stroškovno optimizacijo in okoljsko varovalne ukrepe. Slovensko podjetje TREVES, d. o. o. je z visoko motivirano strokovno slovensko ekipo hitro postalo uspešno in hitro rastoče podjetje v naši državi in v globalni mreži TREVES. Danes zaposluje okoli 120 rednih in 20 izrednih sodelavcev, a nadaljnji razvoj slovenskega podjetja TREVES narekuje nova delovna mesta. Prioritetno v slovenskem podjetju TREVES že poteka intenzivna vzpostavitev izpopolnjenih delovnih procesov, tako da bo podjetje brezhibno zagotavljalo vsa pričakovanja novega kupca iz premium avtomobilskega razreda. Prav ta nov projekt narekuje podvojitev dosedanje proizvodnje in prodaje v podjetju.

Glavne dejavnosti podjetja

Podjetje TREVES z uporabo najnovejše tehnologije, sodobnih postopkov in kakovostnih materialov izdeluje notranjo opremo za številne globalne avtomobilske znamke kot so: Peugeot-Citroën, Renault, Nissan, Volkswagen, Seat, Skoda, BMW, Honda, Toyota, General Motors, Ford, Suzuki, Maruti, Tata, Jaguar, Land Rover … Ima tesen odnos s svojimi kupci, ki jim nudi inoviranje vgradnih komponent, stroškovno optimizacijo in okoljsko varovalne ukrepe.

Organizacijska kultura in klima

TREVES je podjetje, ki deluje v izrazito proizvodnem okolju v zahtevni avtomobilski branži in je močno vpeto v mednarodno okolje. Nenehno mora strmeti k izboljšavam, razvoju in optimizaciji tako produktov za svoje kupce kot lastnih delovnih procesov in organizacijske kulture ter učinkovitosti. Zato potrebuje visoko pripadne, sposobne ter zavzete zaposlene, ki se zavedajo svoje vloge in moči v uspešnosti podjetja v katerem delajo.

Delovna mesta, katera želite zapolniti

Potrebe po novih zaposlitvah imamo predvsem na področju dela v proizvodnji, razvoja izdelkov, tehnologije in vodenja delovnih procesov ter timov. Zaradi razširitve in posodobitve proizvodne dejavnosti potrebujemo ljudi s praktičnimi znanji iz različnih tehniških poklicev. Razvoj podjetja pa nam narekuje tudi nova delovna mesta na področjih varstva pri delu, vzdrževanja ter kakovosti.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem delavnost, strokovno znanje in usposobljenost, pozitivno naravnano osebnost, osredotočenost na kupca in sodelavce, sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in inovativnost. Pričakujemo poistovetenje z vrednotami podjetja, ki so delavnost, poštenost in odnos do soljudi.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Zaposlenim nudimo delo v  visoko zahtevnem, uspešnem podjetju avtomobilske branže. Podjetje zaposlene povezuje, jim omogoča razvoj, krepi pripadnost podjetju in bogati medsebojne odnose ter odnos do zdravega načina življenja. V procesu rasti se je vodstvo podjetje zavedalo, da je njihova uspešnost v veliki meri odvisna od vseh zaposlenih. Zato smo aktivno oblikovali in sistematično izboljšujemo celotno področje ravnanja s človeškimi viri. Z rednim merjen organizacijske klime od  leta 2008 dalje ugotavljamo stanje in kakovost  medsebojnih odnosov ter na podlagi ugotovitev načrtujemo aktivnosti za njeno izboljšanje. Kakovost informacij za uspešnejše delo in boljše medsebojne odnose podjetju TREVES dajejo tudi letni pogovori, ki nam omogočajo kakovostno presojo dela in načrtovanje dela posameznika v prihodnje ter načrtovanje strokovnega in osebnostnega razvoja zaposlenih. Učinkovitost letnih pogovorov se posledično odraža v sistematičnem vlaganju v izobraževanje in razvoj zaposlenih. Nacionalno priznanje TOP 10 za sistematično vlaganje v izobraževanje dejansko potrjuje zavedanje  pomena izobraževanja za rast in razvoj podjetja. Ob tem je podjetje prejelo 2014 tudi regijsko priznanje od Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri.

 

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov