TREVES d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Bič 16, Trebnje

INTERNETNA STRAN: https://treves.si

E-NASLOV: zaposlitev@treves-group.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 155

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Trenutno potrebujmo proizvodne operaterje.

Opis podjetja

Podjetje Treves d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005. Ustanovitelj je globalno uspešno podjetja Treves S.A. iz Francije (https://treves.si) , ki je v večinski družinski lasti in je bilo ustanovljeno že leta 1836. Kot ključni partner sodelujejo v avtomobilski industriji po celem svetu. Je globalna družba, ki je specializirana za razvoj, izdelavo in dobavo avtomobilskih sestavnih delov s področja zvočne in termične izolacije.

Treves d.o.o. je proizvodno podjetje specializirano za izdelavo notranje opreme, termo formiranih preprog ter zvočnih in termičnih izolatorjev. Sedež podjetja je na Biču, tik ob avtocesti med Novim mestom in Ljubljano. Visoki svetovni standardi v industriji narekujejo podjetju, da si prizadeva za stalen razvoj in rast na področju proizvodnje in za osebno rast zaposlenih, za izboljšanje standardov na vseh področjih dela ter za finančno uspešnost. Cilj podjetja je delovanje za zadovoljstvo zaposlenih, poslovnih partnerjev in okolice.

Treves d. o. o. je z visoko motivirano strokovno ekipo postalo uspešno in hitro rastoče podjetje v Sloveniji kot tudi v globalni mreži Treves S.A. Danes zaposluje okoli 155 sodelavcev in nadaljnji razvoj podjetja ponuja nove zaposlitvene priložnosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Z uporabo najnovejše tehnologije, sodobnih postopkov in kakovostnih materialov izdeluje Treves d.o.o. notranjo opremo za avtomobilske znamke, kot so: Renault, Smart, Peugeot, Jaguar.

Treves ima tesen odnos s svojimi kupci, ki jim nudi inovacijski pristop pri razvoju vgradnih komponent, stroškovno optimizacijo, visoko kakovost in vrhunsko logistično storite ob upoštevanju okoljsko varovalnih ukrepov. To podjetju odpira možnosti za pridobivanje novih kupcev.

Organizacijska kultura in klima

Treves d.o.o. je podjetje, ki deluje v izrazito proizvodnem okolju v zahtevni avtomobilski branži in je močno vpeto v mednarodno okolje. Nenehno mora strmeti k izboljšavam, razvoju in produktov za svoje kupce in k optimizaciji lastnih delovnih procesov in organizacijske kulture ter učinkovitosti. Zato potrebuje visoko pripadne, sposobne ter zavzete zaposlene, ki se zavedajo svoje vloge, pomembnosti in moči v uspešnosti podjetja, v katerem delajo.

Naša vizija in cilji

Osnovno poslanstvo podjetja je proizvodnja in dobava sestavnih delov ustrezne kakovosti za prvo vgradnjo proizvajalcem avtomobilov v dogovorjenih rokih in dogovorjenih količinah.
Temeljne vrednote, po katerem se podjetje ravna in sprejema poslovne odločitve, so:

 • skupinsko delo,
 • pozitivno vedenje,
 • vodstvene kompetence,
 • predani ljudje,
 • operativna odličnost,
 • odgovornost,
 • globalnost,
 • vodenje sprememb,
 • inovativnost,
 • zadovoljstvo kupcev,
 • ustvarjati konkurenčne prednosti.

Sledenje viziji »ENA KULTURA, EN TREVES« je dolžnost vsakega zaposlenega. Zaposlene spodbujajo, da sprejemajo odločitve na njihovih področjih odgovornosti in so relativno neodvisni v izvajanju svojih nalog. Podjetje spodbuja njihov nadaljnji razvoj preko investicij v izobraževanje in izpopolnjevanje za kar podjetje že od leta 2012 prejema nagrado za TOP izobraževalni management, leta 2013 pa je prejelo nagrado za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri, ki jo podeljuje Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine.

Podjetje Treves d.o.o. je poslovno leto 2018 zaključilo zelo uspešno, s preko 20 milijonov evri prodaje in stopnjo dobičkonosnosti nad povprečjem branže.

V podjetju so zelo aktivni na področju pridobivanja novih kupcev in s tem širjenja obsega dela na vseh področjih. V letu 2016 so pričeli z aktivnostmi na novem projektu za kupca Jaguar, v letu 2017 za model E-Pace, v letu 2018 pa za model na električni pogon, Jaguar I-Pace.

Z nedavno sklenjenimi dogovori posegajo v razred »premium« vozil, s čimer širijo svojo prisotnost v različnih segmentih in na več trgih. S tem povečujejo svojo konkurenčnost in zmanjšujejo poslovna tveganja. Z novimi tehnologijami povečujejo svojo prisotnost v segmentu električnih vozil. Vrednost izdelkov, ki so vgrajeni v električne avtomobile, predstavlja četrtino prodaje. V podjetju aktivno razvijajo izdelke za nove modele električnih avtomobilov.

V letu 2019 planirajo nadaljnjo 10% rast prihodkov. Rast je predvidena tudi v naslednjih letih, in sicer predvsem s pridobivanjem novih projektov z obstoječimi kupci, prav tako pa podjetje aktivno išče nove kupce za svoje izdelke.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo:

 • Odgovornost za opravljanje dela, pripadnost podjetju, zavzetost, motivacijo.
 • Pripravljenost na nove izzive in priložnosti. Hitro vključenost v delovne procese.
 • Dobre komunikacijske sposobnosti in pravo energijo.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Naše podjetje, Treves d.o.o., se zaveda, da je v današnjem času, kjer so spremembe na vsakodnevni ravni, človeški kapital osnovna konkurenčna prednost vsakega, tudi našega podjetja. Prizadevamo si pridobiti, motivirati in obdržati zavzete in sposobne sodelavce. Delujemo v mednarodnem okolju, zaposlenim omogočamo tudi razvoj mednarodne kariere.

Zaposlenim nudimo delo v visoko zahtevnem, uspešnem podjetju avtomobilske branže. Naše podjetje zaposlene povezuje, jim omogoča razvoj, krepi pripadnost podjetju in bogati medsebojne odnose ter odnos do zdravega načina življenja. Vodstvo podjetja se zaveda, da je naša uspešnost v veliki meri odvisna od vseh zaposlenih.

Kategorije:
 • Delodajalci
 • Elektrotehnika in elektronika
 • Proizvodnja, industrija
 • Tehnična dela