TRGOTUR, D.O.O. kadrovski outsourcing

NASLOV PODJETJA: Ljubljanska cesta 13/b 3320 Velenje

INTERNETNA STRAN: www.trgotur.si

E-NASLOV: 12

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Podjetniško

OPIS PODJETJA

Trgotur, d.o.o. je družinsko podjetje in je prva ter največja zunanja kadrovska služba (kadrovski outsourcing) pri nas. Dolgoletne izkušnje in specializiran kader s širokim znanjem na enem mestu zagotavljajo strateško prednost ter poslovno učinkovitost. V vzajemno zadovoljstvo zaposlenih in delodajalcev delujemo že od leta 1990.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Zunanja kadrovska služba več kot 300 slovenskim podjetjem. Na enem mestu zagotavljamo vse kadrovske storitve, delovnopravno svetovanje, razvoj kadrov in obračun plač.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Organizacijska kultura in klima je odvisna od podjetja v katerega vas zaposlimo. Vsem pa je skupno to, da so podjetniško naravnani ter iščejo resne, zanesljive, odgovorne in sposobne sodelavce.

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je biti aktiven tvorec sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena dober delavec na eni ter dober in pošten delodajalec na drugi strani. Prizadevamo si, da bo naš prispevek družbi uspešno združevanje delavcev in delodajalcev, saj se lahko le skupaj bližamo uresničitvi naših individualnih in kolektivnih potencialov.

Naš cilj je ostati vodilni kadrovski outsourcing v Sloveniji, svoje delovanje pa razširiti tudi preko meja v druge države Evropske unije in širše.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Odvisno od trenutnih potreb naših poslovnih partnerjev.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Resnost, zanesljivost, odgovornost in sposobnost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlitev v najuspešnejših podjetjih v Sloveniji.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona9
ikona12
ikona1
ikona6
ikona8
ikona3
ikona2
ikona13
ikona10
ikona11
ikona4
ikona5
ikona7
ikona15
ikona14
ikona16
ikona17
ikona19
ikona18

Kategorije: